Du er her

Klubbkveld med Johan Kaggestad og utdeling av Merida ungdomsstipend

SK Rye åpnet det nye sportsåret med klubbkveld og inspirerende foredrag av Johan Kaggestad.
Vel hundre Rye-medlemmer hadde møtt opp i Odd Fellows lokaler ved Nationaltheatret. Torjus Bern Hansen ble overrakt Merida Ungdomsstipend for sin innsats og gode resultater på sykkelen. Les mer her


 
Forsamlingen ble satt i stemning da klipp fra fjorårets Tour de France ble vist på storskjerm.
Med tittelen «Gode resultater – er det vanskelig da?» tok Kaggestad tilhørerne med på sin reise fra Modum bad og utvikling av Modummodellen, hvor fysisk aktivitet har blitt en viktig del av behandlingen av pasientene. Og videre til historier fra tiden som trener for blant annet Grete Waitz og Ingrid Kristiansen.
 
Skal man bli verdens beste, vil nysgjerrighet og utforsking av nye treningsøvelser kunne være en viktig faktor. For oss vanlige mosjonister, kan dette holde motivasjonen oppe i treningen. For gode resultater ble også lagbygging nevnt, er man med på et lag må man bidra til felles mål. Rye-medlemmer ble oppfordret til å fortsette å tenke på laget sitt, både for gode opplevelser selv, og for å bidra til at hjulene går rundt i klubben. Først og fremst var hovedbudskapet å tenke helhet og ha balanse i hverdagen, og dette er like viktig for toppidrettsutøvere som for mosjonister.
 
Kaggestad besitter rikelig med kompetanse, dette ble en annerledes kveld, uten servering av detaljerte og «riktige» treningsprogrammer for supermosjonister, men heller et inspirerende innlegg om å ta vare på helsen sin. Kaggestad poengterte fysisk aktivitet som et viktig verktøy i samfunnet, både for den psykiske og fysiske helsen. Rye takker for et flott foredrag og skal gjøre sitt beste for å bedre folkehelsen!
 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese