Du er her

Klesavtale med Original Teamwear

Rye har inngått en tre års avtale med Original Teamwear AS for leveranse av tøy til sykkel, løp og ski. Dette er resultatet av en lang og grundig prosess for å finne en partner som kan levere klær av høy kvalitet til en god pris, tilbyr gode logistikkløsninger og som viser en genuin interesse av å utvikle seg sammen med klubben.

I avtalen inngår sykkel- og triathlonbekledning fra Kalas Sportswear, skibekledning fra Swix og løpeklær fra Bavac.

Til sammen 13 av klubbens medlemmer av begge kjønn, fra ulike nivåer og grupper har testet kolleksjoner fra seks ulike leverandører og resultatene fra testingen har tydelig gått i retning av Original. Med denne avtalen har Rye gått for kvalitet, uten at prisene endrer seg nevneverdig fra hva vi har vært vant med. Kalas leverer et rikt utvalg av sykkeltøy og vi ser frem til å kunne tilby flere spennende nye produkter. Paddingen i den nye BIB-shortsen leveres av CyTech som også leverer tilsvarende padding til Assos’ shorts. Dette gjenspeiles i tilbakemeldingene fra testerne og en av de fortalte også at dette var første gang hun har testet en shorts som er et reelt alternativ til en Assosbukse.

Salget av klubbtøy vil med denne avtalen flyttes over til en nettsalgsløsning. Vi vil komme tilbake med flere detaljer om hvordan dette skal foregå om ikke lenge, og skal tilby første bestillingsrunde i god tid før sesongen. Original tilbyr meget gode leveringstider, noe som er essensielt for å få en nettløsning til å fungere godt.

Sportsklubben Rye er meget godt fornøyd med å ha kommet til denne avtalen og ser frem til samarbeidet og til å kunne tilby den nye kolleksjonen.

Se også artikkel på langrenn.com her.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese