Du er her

To nye medlemmer i Styret

Anita Bakk Henriksens bilde

Sportsklubben Rye har fått to nye medlemmer som består av redaktør Anita Bakk Henriksen, og leder for ski-og løpegruppa Pernille Dørstad. Dermed har styret fått styrket sin andel av kvinner, noe som er veldig hyggelig.

Her kan du lese litt mer om de to nye tilskuddene.

Redaktør Anita Bakk Henriksen 6 kjappe:

  • Utdannet journalist fra Oslo
  • Bor på Adamstuen med hunden Theodor
  • Jobber fulltid som journalist og VJ for dittOslo.no
  • Må ha kaffe for at dagen skal bli bra.
  • Er notorisk presis, men litt uryddig til tider.
  • Er aktiv på Twitter og har stor tro på formidling av nyheter gjennom sosiale medier.


Jeg ser frem til å komme i gang med min nye rolle som redaktør for Sportsklubben Rye. Dette er en helt ny arena for meg, men jeg gleder meg til masse ny kunnskap om en idretter jeg kun har sett på tv.

Jeg trenger nok litt tid i starten til å komme ordentlig i orden, så det er bare å gi meg beskjed dersom det er noen sprøsmål.

Ønsker virkelig å hjelpe til med å eksponere Rye enda bedre, og holde siden levende.

Dette blir gøy!

Anita Bakk Henriksen

Leder for løpe- og skigruppa, Pernille Dørstad

Løpe- og skigruppa i Rye er et inkluderende treningsfellesskap for løpere som satser hardt og for mosjonister som kanskje bare trener en gang i uka.


Vi har nå vokst frem til en solid løpe- og skigruppe i Sk Rye med 360 medlemmer. Styret i løpe- og skigruppa skal fortsette det gode arbeidet med å skape et inkluderende treningsfelleskap for løpe- og skientusiaster. Vi arrangerer teknikkurs, utenlandsturer, treningssamlinger og tre faste treninger i uka. Løpe- og skigruppa stiller selvsagt med lag til

Holmenkollstafetten og vi arrangerer Ryeløpet i år for 15. gang på Bygdøy. I år går utenlandsturene til Halvmaraton i København og i München og Lidingöloppet i Stockholm. Vi trener sammen, uansett nivå, hver tirsdag, torsdag og lørdag. Intervalløktene på tirsdager legges opp slik at den enkelte kan ta hensyn til egen form og kapasitet.


Ski og løping er mine favorittidretter. Tirsdagens intervalltrening er ukas høydepunkt. Om sommeren driver jeg triatlon og om vinteren går jeg gjerne langt på ski i Marka. Jeg jobber til vanlig som sivilingeniør og i feriene liker jeg meg best i fjellet eller ved sjøen.

Pernille Dørstad.
 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese