Du er her

Treningen 28/4 - Rulledrag

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

20 på trening. Rullesykling t/r OKS - Maura (totalt 70 km). Delte inn i 2 nivågrupper. Rolig og kompakt rulle første 15 km. Så 2 rulledrag à ca 20 km i konkurransetempo der fokuset var kompakt, korteste vei, angripe bakkene, tilpasse farten i langbakkene. Den første draget ble for agressivt og vi kjørte langbakkene for fort. Etter en tilpasning av dette i pausen, så fungerte andredraget mye bedre. Men alt i alt ble det i overkant mye syre på disse dragene. Den siste mila syklet vi ned på lette gir.

I morgen (tirsdag) kjører Josef en rulletreningsøkt for dere som ikke hadde mulighet i kveld. Ellers er det nå treningsfri frem til Enebakk Rundt. De som føler for det tar en liten og ROLIG egentreningsøkt på tirsdag på 20-30 km på LETTE gir.  

På torsdag morgen møter vi opp tidlig på Skullerud slik at alle rekker en grundig oppvarming. Den er kjempeviktig i et så kort og intensivt ritt som Enebakk Rundt! Ha på ekstra bentøy på oppvamingen (en ekstra bukse) slik at benmuskulaturen blir skikkelig gjennomvarm. 15 min. rolig oppvarming på lette gir + 4-5 bakkedrag i en ca 300 meters bakke (få opp pulsen og da tilvenne kroppen konkurransepulsen) + 5 min. rolig nedsykling på lette gir.   

Husk å stille klar i konkurranseantrekket presist kl. 08.20 ved Narvesen på Skullerud T-bane.

ER blir bra, jeg mener knallbra!!! Digg!!!!! 

Stein B.