Du er her

Treningssamling - Hafjell (10. - 11. mai)

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Helgen 10. – 11. mai blir det «treningsleir» og sosialt samvær for å bli bedre kjent med hverandre og legge grunnlaget for suksessen til Rye 16/17 i år. 

Turen går til Hafjell med overnatting på Hafjell Hotel & Apartments lørdag og retur søndag. Lørdag kveld blir det felles middag med samling i peisstova utover kvelden. Her vil vi bl.a. gjennomgå de ulike rittene for sesongen og dele erfaringer fra Trondheim-Oslo.

Oppmøte:        Oslo Kristne Senter, Kjeller

Tid:                    Lørdag 10. mai kl. 08:45.
Retur-tid:         Søndag 11. mai ett sted mellom 16-18
Bagasje:         Maks. 1 bag (liten?) pr. person

Vi møtes på Oslo Kristne Senter kl. 08:45, legger bagasjen i følgebilen og gjør oss klar til avgang kl. 09:00. På turen oppover får vi selskap av Team Girl Power, som vi samarbeider med ifbm. hotell og transport av bagasje.

Vi deler oss inn i 2 eller 3 grupper, en for Rye 16 og en for Rye 17. 

Traseen følger motsatt rute som Styrkeprøven, via Minnesund, Feiring, Skreia, Gjøvik, Jørstadmoen og følger FV319 forbi Hunderfossen til Øyer. Søndag følger vi samme trase motsatt vei.

På søndag vil vi stoppe ved Minnesund slik at de som blir hentet på OKS har mulighet til å ringe hjem og gi beskjed om ca. ankomstid.

Hotellet betales av hver enkelt direkte til hotellet. Dersom du ikke er påmeldt men har lyst til å være med, gi beskjed så fort som mulig. Hotellet er i utgangspunktet fullt, men mulig at vi klarer å putte noen i dobbeltrom dersom det er nødvendig.