Du er her

– Jeg sykler mest med syv gir og kurv

Anita Bakk Henriksens bilde

Ny redaktør Anita Bakk Henriksen liker best å sykle i byen.     (Foto: Ellen Rønning)

Selv om sykkel, løp og ski ikke er mitt ekspertisefelt nummer én, gleder jeg meg til bidra positivt til Sk Ryes hjemmeside på andre måter.  Flere endringer vil skje nå fremover, og spesielt sosiale medier skal aktivt brukes for å promotere denne flotte klubben.

Nå har jeg løpt sentrumsløpet én gang (fikk en utfordring fra jobben), og jeg elsker å gå langrenn, men hvordan syklistene klarer å bruke klikkpedaler skjønner jeg fremdeles ikke. Jeg er ingen treningsnarkoman, men skulle ønske jeg var det :)

Uansett er det ikke mine idrettsprestasjoner som har landet meg denne jobben, men den journalistiske erfaringen og utdannelsen jeg har. Gått to år på Norges Kreative Fagskole og et år i Dublin hvor jeg fullførte min Bachelorgrad i Journalism and Visual Media.

Har tidligere vært med på oppstart av en nå nedlagt nettside, jobbet over 4 år for dittOslo.no og hadde et år i Egmont Hjemmet Mortensen.

Hjemmesiden til Rye er relativt rotete slik den ser ut nå. Først og fremst skal vi rydde opp på forsiden, der blant annet menyvalgene er alt for mange. Det ligger også enormt mye gammelt stoff på siden, som vil ta noe tid å ordne opp i.

En ny Facebookside er opprettet og jeg oppfordrer så klart alle til å like denne siden. Her vil det komme kontinuerlige poster om kommende eventer, og artikler om spennende mennesker i Rye som for eksempel artikkelen om Michelle som fant sykling og gikk ned 60 kilo.

Jeg har også nå fått admin på Twitter som skal brukes mye mer flittig, og det er snakk om en mulig Instagramkonto, men det skal diskuteres litt om hvem som kan ta ansvaret for den.

Så da satser jeg på et hyggelig samarbeid, og ser frem til å jobbe videre for klubben :)

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Hanne Eldbys bilde

Og det skal nok gå veldig bra med både jobben og mediene, sju gir og kurv, men jeg klarer bare ikke la være å gi deg et lite nybegynnertips: Ta på hjelm :-)