Du er her

Rye 16/17 - i rute til Styrkeprøven

Ottar Henangers bilde

Rye 16 og Rye 17 er nå godt i gang med oppkjøringen mot Styrkeprøven. Intervall og bakketreningene om tirsdag/torsdag og langturene om søndagene begynner å gi resultater. Rulla begynner å sitte og formen til rytterne er stigende.

På treningene har oppmøtet til nå vært godt, stort sett 25-35 ryttere uansett vær og føreforhold. I helgen var vi hele 35 som deltok på den årlige treningssamlingen til Hafjell.

Med utgangspunkt fra Oslo Kristne Senter syklet vi til Hafjell. Rye 16 la opp til tilnærmet Styrkeprøve-tempo på vei oppover mot Hafjell, mens Rye 17 fokuserte på en rolig langtur både oppover og nedover fra Hafjell. Med rundt 36-37 km/t i snitt på vei til Hafjell så tidlig i sesongen lover bra for Rye 16 i år, målet på 15t 30 min er innen rekkevidde.

Rye 17 stilte med litt færre så det ble en litt tyngre tur oppover, mens vi på returen til Oslo delte vi oss i to jevne grupper med ryttere fra begge lag. Tror jeg aldri har opplevd en så rolig, men effektiv rulle som den vi fikk til på vei tilbake til Oslo. Hver enkelt fant rytmen og farten tilpasset seg automatisk til veiforholdene. Får vi til dette på Styrkeprøven er målet for begge lagene godt innenfor rekkevidde, med alle mann samlet til mål!

Har du lyst å bli med oss på turen fra Trondheim? Da må du komme deg på de neste treningene våre!

Påmeldingsfrist for å bli med fra Trondheim er 20. mai.

Send mail til Rye 16/17 om du ønsker å bli med.

Merk: 

  • Treningene til Rye 16/17 er åpne for hvem som helst
  • For å sykle med oss på ritt må man trene med oss
  • For å sykle med oss på Styrkeprøven må man trene med oss og melde seg på innen 20. mai
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese