Du er her

Ti heldige ildsjeler fra sykkelgruppene får Italiatur i august

Anita Bakk Henriksens bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SK Rye ønsker å plukke ut ti heldige ildsjeler som vil få dekket et opphold i Italia i forbindelse med det spennende sykkelrittet Fondo Leopardiana. De aktuelle er ildsjeler fra sykkelmiljøet og formålet med turen er å skape et tettere samarbeid mellom de ulike gruppene.

I fjor samlet styret i SK Rye ressurspersoner rundt styret for å utvikle en strategiplan for klubben mot 2020. Denne høsten ønsker vi å gjøre det annerledes mer rettet mot aktive utøvere i klubben, så vi retter  oss mot sykkelmiljøet.

Vi har Trondheim – Oslo lag, Lillehammer – Oslo lag. U 23 lag- master lag og mange ulike terreng lag. I disse lagene er det mange slitere som bidrar til å tilrettelegge for massene i klubben. Derfor ønsker vi å ta med oss ti heldige personer fra disse gruppene til å delta i det spennende sykkelrittet Fondo Leopardiana,  et landeveisritt som holdes cirka to timer sør for Bologna.

SAMARBEID OG UTVIKLING PÅ TIMEPLANEN

Flybillett må man dekke selv og en egenandel for reisen på  440 kroner, mens resten dekkes av klubben.

Vi ønsker å «riste» de ulike gruppene sammen, se om det er noe vi kan utnytte av treningsfilosofi, samtrening, utveksle erfaringer, hva skal vi satse på i SK Rye fremover mot 2020.

Dette er et forsøk på å oppmuntre ressurspersoner i disse gruppene men også få noe tilbake av læring for å fange opp ønsker og «drømmer» blant våre medlemmer. Skal vi utvikle oss må vi bruke tid sammen, dette er en super måte å gjøre det på.

Leder av klubben Gunnar A. Gulliksen blir med på turen samt vår redaktør Anita Bakk Henriksen som vil dokumentere turen og samtalene og miljøet.

ITALIATUREN ER FOR ALLE

Det må presiseres at denne turen er for alle og de som ønsker å være med kan kontakte MIchelle Engebretsen som var med i fjor på: michelle@drommereiser.no eller

Turen går fra fredag 29. august- mandag 1.september og er den perfekte avslutningen på landveissesongen. De som blir med bor i byen Pesaro, beliggende på Adriaterkysten ikke langt unna San Marino.

Pris per person er 4440 kroner og inkluderer:

  • Meet and greet på flyplassen
  • All transport i privat minibuss med aircondition.
  • Overnatting i dobbeltrom på hotell med frokost
  • Tolk, guide og sightseeing
  • Midddag hver dag på forskjellige restauranter, inklusive drikke
  • Race registrering inkludert
  • Alle skatter og tips


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÅ FJORÅRETS ITALIATUR: F.V Filippo Grandicelli (guide) Michelle Engebretsen, Christer Braathen, og Jo Engebretsen. Foto: Vidar Petterson.

FONDO LEOPARDIANA

Fondo Leopardiana går fra Recanati og er en del av en landeveiscup med totalt 8 ritt som går i regionen. Det er ca. 800 som starter og det er en fellesstart med 2 distanser. Den ene er på 135 km og den andre på 82 km.

Det er artig at man kan velge distanse underveis. Hvis man ved skillepunktet på kilometer 46 kjenner at beina ikke er gode kunne man svinge til høyre og ta den korte ruten.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Morten Refstads bilde

Flott initiativ! 

Klubben blir ikke bedre enn den innsatsen frivillige legger ned, og det er mange som fortjener en oppmerksomhet. Jeg går ut fra at de ti heldige ildsjelene nomineres av oss medlemmer. Hvordan  foregår den prosessen?

Mvh Morten R

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

Vi diskuterete i styret om vi skulle ha nominasjon. Det hadde vært fint. Det vi nå har valgt er at sykkelleder sammen med sitt styre, barn og ung, ved Erik Sandell nominerer(diskuterer og velger ut. Alltid viktig å få med de som "fortjenner" men det er også ment som en tur hvor vi ønsker å få noe tilbake av erfaringsutveksling som alle i klubben kan ha nytte av fremover mot vårt 100 årsjubileum som vi jobber mot. Det går fort ditt. Takk for hyggelig kommentar!

Mvh

Gunnar

Gunnar A. Gulliksen

Anita Bakk Henriksens bilde

Hei

Det bare å sende forslag til personer du/dere mener fortjener en slik tur til vår leder Gunnar A. Gulliksen.

Ønsker alle en fin dag videre.

HIlsen redaktør

Anita

Med vennlig hilsen

Redaktør og samfunnskontakt

Sportsklubben Rye

Anita Bakk Henriksen

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

Har kommet noen nomineringer fra medlemmer i klubben ang. ildsjeler i klubben.

For at jeg ikke skal overse meldinger bruk min mail gunnar@continentalfrisor.no

den leser jeg kontinuerlig!

Mvh

Gunnar 

Gunnar A. Gulliksen