Du er her

Oppsummering etter dagens trening 27.05.14

Forum: 
Takk til alle som møtte opp på trening idag. Jeg tror jeg telte rundt 30stk totalt av både gamle og nye ryttere. Moro at vi ble så mange. Anders tok ansvaret for de som skal sykle Randsfjorden Rundt til helgen og jeg tok resten. Vi ble en gjeng på rundt 10-12 personer. Jeg er imponert over hvor raskt rulla tok form og farten økte.  
 
Det er noen viktige faktorer for at en rulle skal fungere optimalt. Gode skifter foran og bak (tydelige kommandoer som "navnet" du er sist, når du skal skifte fra hvile til fartsrekka, rope "JA!" når det veksles i front), holde bakhjulet til rytteren foran, kjøre kontrollert inn luker, holde tette rekker og lytte til kommandoer fra kapteinen(e). Dette synes jeg dere klarte bra. Fortsett sånn. :0)
 
Til torsdag går turen fra Oslo Kristne Senter. Husk at vi må benytte parkeringsplassen på nedre plan. Vi sykler nordover mot Gardermoen via Kløfta / Jessheim og ned til Ask og Skedsmokorset. Ca 60km. 2,5 - 3t. Husk å ta med mat og drikke. Banan, barer eller brød med nugatti, peanøttsmør, honning eller hva man er vant til. Gjerne drikkesekk for de som har. Det er ikke en veldig lang tur, men å gå tom kan være svært ubehagelig. Vi stopper for tekniske problemer. Målet er å få med alle samlet tilbake til OKS.
 
Når vi kommer tilbake fra turen, kan jeg om noen ønsker demonstrere hvordan man raskt og enkelt skifter slange på sykkelen. Dette kan være nyttig for dere som skal sykle Randsfjorden Rundt og ikke har mye erfaring med dette. Husk at på ritt og trening må enhver syklist ha med seg en til to slanger, minimum en dekkspak, liten pumpe og helst patron(er)
 
Vi ses!
 
Tor-Erik