Du er her

Tempo Gigante 7.juni

 

Tempo Gigante er en tremils løype i Råde i Østfold, og 2014 utgaven gikk av stabelen i går. Vi hadde Rye ryttere i mange klasser:

Roger Eilertsen fortsetter den gode trenden med pallplasseringer – og havnet på en solid tredje med tiden 42:53 i sin klasse.

Eirik Olsen sørget også for pallplass til Rye, med tredje plass i sin klasse på tiden 42:02. Det er på sin plass å nevne at Eirik ikke hadde det lett - han kjørte mot fjorårets all over norgesmester i Masters på tempo, Karl Erik Kravik, som stakk av med 1.plassen. I samme klasse som Eirik, kjørte også Glenn Johansen og Jarle Skogland inn til henholdsvis 7.de og 9.de plass.

I kvinneklassen debuterte Maria Kalland og kom inn på tiden 52:34. Det holdt til både 1.te og siste plass i klassen ;) Det er viktig å nevne at hun syklet helt uten alt fancy aero utstyr, verken hjelm, tempodrakt eller platehjul, hadde hun, kun bøyler på vanlig sykkel. Så her kan vi garantert kompensere ganske mye på tida for både manglende aero utstyr og lite erfaring. Med andre ord rett og slett sterkt kjørt. Blir spennende å se hvor dette kan ende!

Undertegnede havnet på tredje og siste plass i klassen, men med tanke på at klassen min er hard når det gjelder tempo i år, med bla tidligere norgesmester i K elite i klassen, kan jeg ikke klage. Tiden min på 45:16 holder til en tredje plass all over i K masters, så jeg er (nesten) fornøyd.  

Vi merker oss for øvrig at i M Junior gikk andre plassen til Rye rytter Stein-Erik Eriksen på den utrolig raske tida 39:56, og dessuten var han kun ett eneste lite sekund fra 1.plassen!

I morgen kjører mange Sandefjord Tours. Lykke til alle som kjører der!

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese