Du er her

Underlivsproblem !

Hei Tøffinger!
 
Etter søndagens solskinnstur er det "down under" observert hudslitasje.
 
Noen som har tips ang kjapp heling og/eller beskyttelse/forebygging under trening/ritt fremover?
Cato Roknes bilde

Hei

 

Sixtus Fit Gesäss Creme / Buttock Creme er produktet du må kjøpe Bjørn Sigurd.

Ellers er f eks Assos Chamois Creme eller lignenede god til forebygging.

Et tips som funker hvis du er øm og hoven er å smøre på et tynt lag Voltaren Gel før du legger deg om kvelden. Den betennelsesdempende virkningen gjør underverker.

 

mvh

Cato

Kan du legge ut et bilde på forumet, så det er mulig å se mer nøyaktig hvilke type problem du har?smiley

Johan Haugseth

Christer Andreas Braathens bilde

Ikke skriv det Johan! Du vet at Bjørn Sigurd plutselig gjør det! 

 

Ellers er det selvfølgelig godt å vite at det utvises stor interesse for hverandres underliv her på XP!

Sjekk kvinneguiden.no Bjørn Sigurd;)

men fra spøk til alvor; Det er vel sånn halveis opplest å vedtatt at man bør kjøre med sykkelbukse rett mot hud og ikke ha noe "i mellom".. Du kjørte vel med kompresjonbukse under i går? Dette fører jo til ekstra gnissing i området rundt familiejuvelene.. 

Men god bedring mister;)

Tusen takk for den rørende underlivsomsorgen!!  :-)

Det er helt riktig at det var (en søm i) kompresjonsbuksen som var synderen.  Så, desverre Christer, heretter blir det sykling uten den lekre snertne trange svarte tightsen.  :-(

Forøvrig har apoteket på Riksen en silikonpute (Allevyn Adhesive) som er helt fantastisk bra for gnagsår!  :-)

 

Kenneth Antonsens bilde

Hei Bjørn S.


Jeg sliter med også litt med dette. Dog av en litt annen art. Jeg har fått en muskel kul lang inni musklaturen som ikke er veldig morsom å ha med å gjøre, og som plaget vettet av meg den første time under mjøsa rundt.


Heldigvis fikk jeg litt hjelp av doktoren idag, som jeg får håpe hjelper.


Ett tips jeg fikk, var å bruke en bukse du vet funker ( og smøre stumpen som gutta skriver). Jeg har aldri hatt problemer med dette før, og selv om buskene vi har fått har en veldig god pading. Er den rett og slett både for myk og tydeligvis for bred for meg, slik at jeg får stoffet litt for bredt ut på stumpen :)


Men for gudsskyld, pass opp og eventuelt la det gro. Ellers har du ett helvete gående.


Kenneth

Martin Ljøstads bilde

Sinksalve er genialt mot sår :)

Espen Fossheims bilde

Mange gode råd her. 

Forskjellig sykling gir etter hva jeg erfarer noe forskjellige symptomer. Tempo og mye fremoverlent stilling gir en klem skade på snurrebassen. Massiv vanlig sykling fører mer til en friksjon på område som i den senere tid har blitt omtalt som skrukken.

I begge tilfeller er sykkelbukse uten sømmer i de aktuelle områdene absolutt å anbefale. Den nye Kalas buksa er milevis foran den gamle til Nalini som jeg nekter å bruke. Giordana har gått ut på dato. I kombinasjon med antifriksjonssalve ala Assos skal det godt gjøres å få noe mer varig ubehag av dette.

Men når først skaden har skjedd så er trikset med Zink salve uvurderlig. Svette er en killer og må bort fort.

Når det gjelder fremoverlente skader så er bytte av sete en ide. Monsterruller med mye tid i bukken gir en del av de samme symptomene som tempo. Jeg har byttet til Adamo (meget kjent i triahtom miljøet) sete som har en splittet tupp for å ta av for presset. Det har kommet mange verianter fra forskjellige leverandører i det siste. Ikke spesielt lette men de vil lette på et betydelig problem. Vet ikke om noen ahr erfaring med landevsiutgavene (ikke det som er laget spesiuelt for tempo) man det høres unektelig ut som en ide ved lange rulleritt.

/espen