Du er her

Når gir Frank Thommesen Triatlonpinnen videre

Anita Bakk Henriksens bilde


Etter 5 år som leder av Triatlon og Multisportgruppen har Frank Thommesen valgt å trekke seg fra styret i SK Rye, og vi ønsker han lykke til videre. Ny leder blir...



Frank har på en pliktoppfyllende måte ledet gruppen, men det største arbeidet har nok vært som stevneleder for Oslo triatlon, som han har ledet i disse årene.

ÅRETS STEVNE ER DET SISTE FRANK LEDER I DENNE RUNDEN

Oslo Triatlon er en merke vare som er blitt arbeidet frem over mange tiår, Frank har tatt godt vare på denne arven og sørget for at stevnet er det største og mest kjente stevnet i Norge. Når påmeldingen åpner er det fulltegnet før man vet ordet av det.

Styret i SK Rye retter en stor takk for den store innsatsen Frank og til tider hele familien har vist i disse årene, tusen takk.

På møtet i gruppen, der Frank ga beskjed om at han ønsket avløsning, var det en lettet Frank vi så, byrden som stevneleder er snart over, vi er takknemlig for at du gjennomfører stevnet også i år. Takk Frank!

LISE JØRSTAD OVERTAR SOM LEDER
 
Ny varamedlem i Triatlon gruppen er i styremøtet  i dag utnevnt, Lise Jørstad, som vi er sikker på vil gjøre en flott jobb videre til ny leder er på plass på årsmøtet.

Styret i klubben vil sammen med Lise og de andre i gruppestyret sørge for at denne flotte delen av SK Rye skal utvikle seg videre i kommende år. Lise er en velutdannet dame med god erfaring for organisering og ledelse, og vi vil i tillegg sørge for at medhjelpere kommer på plass for videre utvikling av Triatlon i SK Rye.

Vi ønsker Lise velkommen i styret i klubben og ser frem til et konstruktivt samarbeid.

Leder i Sk Rye, Gunnar A. Gulliksen
 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Frank har gjort en kjempejobb for Oslo Triathlon og Rye. For oss andre som har har mindre oppgaver med Oslo Triathlon, har det vært til stor hjelp å ha en leder som virkelig står på for å løse alle større og mindre utfordringer underveis slik at arrangementet til slutt blir så vellykket som det har vært de siste årene!

Johan Haugseth