Du er her

Treningen 17/6 - Rulleterping

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Noe skuffende oppmøte på kveldens "obligatoriske" trening når det gjenstår kun 11 dager til T-O. Rye 16 og 17 stiller totalt med rundt 50 ryttere på T-O. Da er det få med 30 på trening når vi skal gjøre de siste forberedelser/drilling av rullen. 

Rye 16 syklet Gardemorunden (70 km) med fokus på kontinuerlig riktig tilpasset tempo ut ifra veiprofilen. Og i kveld hadde vi en mye, mye bedre rulle enn sist torsdag. Det var vel kun i en bakke vi bommet på tempoet. I en av de lengre bakkene var det mange som fikk ideen å "sluke" bakken. Men bakken var for lang til det, og de fleste rytterne fikk smake litt på syren der. Ellers var det bare noe småplukk å sette fingeren på, som f.eks at noen få ryttere har en tendens å oppretttholde tempoet når de veksler over til hvilerekken i front. Da blir det slitsomt for kameraten som kommer bak og skal runde vedkommende inn i hvilerekken. Vi syklet med aktiv hale i kveld, og den fungerte perfekt:) Godt å få ekstra trening på det også. 

Alt i alt en flott trening i kveld. I vinden lå vi noe i overkant av tempoet vi skal ha i T-O. Og da er det ekstra hyggelig at ingen av rytterne var slitne etter kveldens økt, til tross for gjennomført ritt for de fleste av oss i helga. Viktig nå bare dager før Styrkeprøven at ingen pådrar seg høye laktatverdier i muskulaturen. Det er kun på superkompen vår på søndag (3 beinharde bakkedrag opp Grefsenkollen) vi virkelig skal smake på melkesyra.

På torsdag er det siste og VIKTIGE finpussing på rulla vår. Og da forventes det fullt oppmøte! Sjåast på torsdag:)

Stein B.