Du er her

Ny Facebook-gruppe for SK Rye TRI – bli med i triatlongruppen i sommer -2014!

Ane Munkebys bilde

Vi har ønsket å lage en "lukket" Facebook-gruppe for alle Ryes triatleter/duatleter (på ulike nivå), som er aktive, eller som ønsker å prøve å trene med klubben i sommer. Sammen er vi en gruppe enkeltutøvere som vil kunne bygge opp noe sammen slik at vi alle kan oppleve at vi er en klubb, at vi har et godt samhold.

Vi har mange gode og trofaste utøvere som vil kunne inspirere og få med seg nye utøvere. Sammen ønsker vi å heve nivået og ha et inkluderende fellesskap. Trene og inspirere hverandre mot konkurranse.

I en "lukket" Facebook-gruppe vil alle kunne legge ut egne poster på gruppens "wall"; info om ulike konkurranser, spørsmål om utstyr eller diskusjonstemaer. Vi kan få & gi gode råd, og det er også lov med en skryteside - alle innlegg er velkommen! Facebook-gruppen vil fungere på lignende måte som gruppen til Rye Masters.

Oppfordrer alle i Rye til å legge seg til vår nye Facebook-gruppe: ”SK Rye TRI” 

Svømmetrening i Sogsvann er godt i gang - Tirsdager kl.18. BLI MED! – det er svømmere på alle nivå - fra de raske til de som har lært seg krål i vinter & brystsvømmere. Ps. Det er mange brystsvømmere på Oslo TRI! Har du ikke drakt ? - har du spørsmål rundt det - ta kontakt på den nye Facebook-gruppen/Rye’s hjemmeside.

Det planlegges en fast dag for temposykling + løping – forhåpentligvis torsdager fra Sognsvann kl. 18:30 hver 14. dag med start 26. juni - dette vil det informeres om i snar fremtid.

Ta gjerne kontakt med hos her på siden eller på triathlon@skrye.no

Foto: Ane Munkeby av Morten Ledum + triatlonsvømmere i Sognsvann

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese