Du er her

SK Rye TRI har nå EGEN felles svømming i Sognsvann * ALLE ONSDAGER * frem til september!

Ane Munkebys bilde

SK Rye TRI-styret gjør det lettere å kombinere triatlon-trening på ULIKE dager: Sk Rye løpegruppa intervalløping tirsdager kl 19:00 + SK Rye TRIs fellessvømming onsdager kl 18:30 + SK Rye TRIs Brick-trening/temposykling+løping torsdager kl 18:30 = alt på Sognsvann!

Mål: Samle Ryes svømmere! - alle nivå! 

* Det var et felles ønske fra SK Rye TRI-folket at vi fortsatte m/ "egen" Rye-svømming på onsdager etter en "forsøks-onsdag" forrige uke! *

Nybegynnere!
... er hjertelig velkomne til å være med! Prøv å svømme med andre Rye-svømmere i Sognsvann! De fleste svømmer med drakt, men det er i disse dager varmt nok i vannet til å svømme uten drakt - men om du ønsker å se på/kjøpe deg en drakt så kan styret for SK Rye TRI hjelpe deg med valg av drakt! På Sognsvann; se etter: "Ane" eller "Daniel" i styret for SK Rye TRI. Vi hjelper deg å få på triatlon svømmedrakt. Kom & svøm onsdag / se på! 

NB! Ang. pass av utstyr & sykler! Vi vil legge ut en post på Facebook-gruppen samme dag som felles svømmetrening, hver onsdag morgen, om vi har fått noen til å passe på utstyr & sykler. Vi oppfordrer også alle til å ta med kjente som kan være med på svømmetrening, hjelpe passe på & friste med grilling etter svømmetrening, legg det ut på posten. Bidra gjerne med å passe på utstyr & saker om du uheldigvis har en skade og selv vil kun ta en kortere svømmetur etter at de første er tilbake igjen.

 

* Heng med selv om du ikke skulle være Rye-medlem ennå! 

 

Sjekk Aktivitetkalenderen! - Ryes hjemmesider: https://www.sportsklubbenrye.no/triatlon

 

Facebookgruppen "SK Rye TRI": https://www.facebook.com/groups/skryetri/

E-postadressetriathlon@sktri.com

 

Oppmøte: Sognsvann beach'en - rett nedenfor kiosken! 



VI SEES! :)

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese