Du er her

Klubbmesterskap Terrengsykkel man 15/9

Ingve Nasviks bilde

Trykk på hjem for å gå til forsiden til Skrye.no.

Logg inn og gå inn på artikkelen Klubbmesterskap terrengsykkel 2014 for påmelding eller bare se på påmeldtliste.

 

Mandag 15. september arrangerer SK Rye klubbmesterskap  i terrengsykling fra Langsetløkka på Kjelsås. Det blir et enkelt og hyggelig lavterskelarrangement der alle med terrengsykkel i SK Rye både fra barne og ungdomsgruppa og andre grupper oppfordres til å delta.

Vi kan love supre løyper, hyggelige deltagere og premiering. Kanskje blir det grillpølser også Det blir fellesstart, og landeveissyklistene er selvfølgelig velkomne. Det blir en løype som ikke er teknisk vanskelig. Eldre deltagere må være innstilt på å stille som løypevakter for yngre klasser og hjelpe til med å rigge opp og ned.

Første start blir kl 17:30. Startnummerutdeling fra 17.00.

Oslo Sportslager stiller med premier.

Klassene blir: Født 1995 og tidligere, Født 96 og 97 (junior) , Født 99 og 98 (rød), Født 01 og 00 (blå), født 03 og 02 (grønn), født 05 og 04 (gul), født 06 og yngre (hvit). Separate jente og gutte klasser i alle årstrinn.

Påmelding fra denne siden. Se flik over.  Deltakelse er gratis, men startnummerutdelingen går mye fortere dersom navn og klasse er registrert på forhånd.

Vi trenger hjelp til arrangementet, som løypevakt, start/ mål, startnummerutdeling. Meld deg til runar.moseby {@} vikenfiber.no hvis du har anledning.