Du er her

Klubbmøte med Ryes verdenmestere og RAAM-Anders

Per Christian Dæhlins bilde

Ryes nye verdenmestere. Fra venstre Tone Kristin Larsen, Trond Overn og Kristin Falck

(Ryes nye verdenmestere. Fra venstre: Tone Kristin Larsen, Trond Overn og Kristin Falck)

Et solid knippe med både gamle og nye Rye-medlemmer stilte på tirsdagens klubbmøte hos Stian Sport på Røa.

Først ga Anders Åsberg en fargerik beskrivelse av turen over USA fra Oceanside, rett nord for San Diego i California til Annapolis, Maryland utenfor Washington DC. To års planlegging, testing og dedikert trening ga resultater for Anders og Axel Fehlau, og de satte ny rekord for tomannslag.

Med seg hadde de tre biler og et solid støtteapparat inkludert lege, fysioterapeaut, og vår egen Erik Johansen som hadde ansvaret for at syklene virket optimalt. Den systematiske testingen og treningen de var gjennom var så bra at metodene vil bli virdereført på neste års XP-lag. Vi andre kan bare glede oss til å følge med.

Foredraget til Anders var veldig interessant, men han fikk hard kamp om å være kveldens høydepunkt når Ryes tre nye verdenmestere ble kalt frem. Tone Kristin Larsen, Trond Overn og Kristin Falck har alle gjort det utrolige og blitt verdenmester i sin klasse. Tone og Trond i terrengsykling og Kristin på landevei. Kristin fikk også en bronse i tempo. I seg selv en fantastisk prestasjon, men her druknet den helt.

Så nå er det bare for klubben å stille med nye trøyer de kan kjøre ritt med i året som kommer. Vi gleder oss til å se verdenmesterstripene på Rye-trøyer.

Som avslutning var det en del som benyttet anledningen til å kjøpe ny sykkel fra Merida til kveldens klubbetilbud.

Stor takk til Stian Sport for å la oss bruke lokalene til klubbmøtet vårt.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Erik Øystein Johansens bilde

For den som vil lese en racereport fra RAAM, se DN her: http://dn.no/blogg/Aktiv_18/tag/Sykling