Du er her

Pizza Nydalen 9 okt kl 19, Masterstreff


Eksempel på hva vi IKKE fikk så mye tid til i 2014?

Det blir pizzatreff på Peppes i Nydalen torsdag 9.oktober. Både for deg som har syklet litt eller mye i Masters Cup inneværende sesong, og for deg som vurderer å bli med kommende sesong. Vi kan oppsummere litt fra 2014 og planlegge litt for 2015. 

Blir du med? Send en melding her, eller gå på FB sida til Masters og si fra der. Så vet vi hvor mange vi skal bestille bord til.

Dette er et initativ fra Espen Fossheim,og jeg siterer like greit hele hans innlegg på FB ang Masters satsning i Rye og invitasjon til pizza kveld.

Espen skriver:

Etter at klubben mistet mange profilerte ryttere i aktive ritt i fjor bl.a. til Njård, var vi satt langt tilbake ift. erfaring og forventede prestasjoner. Men nye ansikter har fylt tomrommene. Selv om vi har vært litt for få tilstede på mange av rittene, vil jeg beskrive sesongen som en gedigen opptur – kronet med mange flotte plasseringer gjennom hele året. Og kronen på verket var både et NM og et VM gull. En vanvittig prestasjon og en gedigen opptur for klubben. Det første VM gullet til Rye på landevei noensinne.

Styre i klubben har bitt seg merke i at denne lille gruppa har satt Rye på kartet innen aktiv sykling. Vi ser ut til å havne på en tredje plass totalt sett i Master Cupen 2014. Jeg er mektig imponert mtp. på mannskapet og ambisjonene vi hadde før sesongen. Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke dere som har stått på en hel sesong og ofret helg etter helg for vår felles passion og at vi har valgt å dedikere denne til klubben vår - Rye. Disse resultatene kommer ikke gratis. Det har gått med utallige treningstimer, dedikasjon og reisevirksomhet til fjern og nær. Jeg vet det er mange som har måtte ofre helgekos og noen ekstra glass (personlig har jeg levd lenge på drinkene på Cubaner’n på Mallorca).

Rye er godt representert innen mangfoldet av sykling. Men fokuset på den aktive delen (NC, Masters etc.) har vært litt nedtonet de siste årene til fordel for tur-ritt, bredde og rekrutering. Disse lever i en gjensidig symbiose og uten ledestjerner mindre rekrutering og uten rekurrering ingen ledestjerner. Det ser derfor ut til at vi har fått gehør i styre og stell for en utvidet og mer samkjørt (ift til de andre gruppene i Rye, bl.a. XP) satsning på Masters til neste år. Dette er et resultat av gruppas bidrag og det er særdeles godt nytt for oss. Og vi har Kapteiner på XP som både ønsker og har erfaring med å kjøre annet en Styrkeprøven. Jeg ser frem til et konstruktivt samarbeid med Anders Åsberg, Rune Holden og Thomas Brodersen etter Styrkeprøven. Og muligens andre veien før Styrkeprøven. TBC.

Jeg ønsker at vi kan sette oss ned i nærmeste fremtid og ta en etterlengtet øl og pizza og diskutere året som gikk og planer for neste år. Pizzaen skal jeg greie å skaffe rom for på å budsjettet. Ølen må dere nok dekke selv. Hvis ikke utstyrskontoen har ødelagt økonomien skulle det være rom igjen for et par pils – i alle fall hvis deres konsum er i nærheten av hva mitt har vært.

Espen F.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese