Du er her

Rye Enduro

Endurogruppa i Sportsklubben Rye er en ungdomsgruppe for endurosyklister fra 13 år og opp. Unntak kan vurderes. Man må klare å henge med. 
 
Alle som skal på trening skal være påmeldt i Spond. Alle skal lese igjennom dagens økt og forstå hva dagens plan er. Om man forstyrrer treningen blir man sendt hjem.
 
Ettersom enduro handler om tekniske nedkjøringer i relativt høy hastighet skal man ha en fulldempet sykkel. Vi anbefaler en sykkel med 130 mm-170 mm vandring og grove dekk med tykke sidevegger. Godkjent hjelm, kneepads, slange, pumpe og multiverktøy er også påkrevd på alle treninger. 
 
Det er treninger 1-2 ganger pr uke. Oppmøtested for treningene vil variere, men de fleste treningene har oppmøte på Sognsvann, Langsetløkka, Tryvann eller ved Grefsenkollen. 
 
Rye Enduro har følgende tre plattformer for informasjon:
 
Spond - "Endurogruppa - Sportsklubben Rye"
 
Her publiseres treninger og andre arrangementer. Alle som skal delta på treninger med endurogruppa må melde seg inn her. Ryttere under 18 år må legge inn navn og telefonnummer på forelder.
https://group.spond.com/AIBCQ

 

Facebook "Endurorytter"
Dette er en lukket facebookgruppe for rytterne kun. Her deles informasjon mellom ryttere og vår oppkvinne Helen.
https://www.facebook.com/groups/597372854866353

Facebook ""Enduro ungdomsgruppe i Sportsklubben Rye"
Dette er en lukket facebookgruppe for ryttere, foreldre og andre som har relasjon til endurogruppa. Her deles oppdateringer/bilder fra treninger og ritt, samt generell informasjon.
https://www.facebook.com/groups/2005361483066012

For å være med på treningene må du være medlem i SK Rye. Alternativt kan du som er medlem av en annen klubb søke om å få være med på treningene. En treningsavgift vil da tilkomme. Men om du er usikker på om dette er noe for deg, oppfordrer vi deg først til å teste 1-2 treninger før du melder deg inn. Det går helt fint.
 
Utstyr vi ønsker at du har med deg på hver trening:
- Hjelm, type stihjelm - påkrevd
- Knebeskyttere - påkrevd
- 1 slange - påkrevd
- Multitool - påkrevd
- Pumpe - påkrevd
- Girøre
- Kjedelås
- Drikke
- Briller
- Hansker
- Sykkelsko som er gode å gå med i terrenget
 
Vi ønsker i utgangspunktet at foreldre ikke er med på treningen. 
 
For mer info, kontakt oppkvinne Helen. 
Helen Littorin-Sandbu, tlf 47908793

 

 

 

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese