Du er her

Påmelding til terrengsykkelsamling 26.februar-1.mars 2015 til Slettestrand, Danmark

Satsningsgruppa for terrengsykling i Rye inviterer til terrengsykkelsamlingen 26. februar – 1. mars i Slettestrand i Danmark.  Slettestrand er veldig godt tilrettelagt for terrengsykling med fine stier og øvingsfelt for teknikk. Her blir det mulighet for noen virkelig fine dager på sykkel. Mer om Slettestrand på http://slettestrand.dk/mtb/ og http://bernhansen.com/2011/04/19/slettestrand-i-danmark-et-eldorado-for-stisykling/

(Vi har fått spørsmål om denne samlingen kunne legges til vinterferien. Det er en god ide, som vi ikke fikk til i år, men som vi tar med oss når vi planlegger neste år)

Reisen

Oppmøte på parkeringsplassen på Sognsvann senest kl 14 torsdag 26/2. Se etter Ryehenger.

Vi reiser med Colorline fra Larvik til Hirtshals torsdag 26/2 kl 1730. Ankomst Hirtshals 2115. Derfra er det i overkant av en times kjøring til Slettestrand.

Stipulert avreise fra Slettestrand søndag kl 15. Vi reiser fra Hirtshals kl 1730 og ankommer Larvik kl 2115. Stipulert ankomst parkeringsplassen på Sognsvann kl 23. Foresatte kan ringe Ove når det nærmer seg for å sjekke hvordan vi ligger an.

Smør matpakke og ta med nødvendig drikke for reisen ned. Vi stopper ikke før vi er i Larvik. Vi spiser middag på fergen begge veier. Her kan du velge mellom en kafe og en buffetrestaurant med veldig godt utvalg. Deltakerne betaler selv mat på fergen. 

Ove og Tord kjører. Utøverne blir fordelt på biler.  Det er begrenset antall plasser så førstemann til mølla ….

 

Oppholdet

Vi bor på Feriesenter Slettestrand i leiligheter med plass til 4-6 personer (1-3 på hvert soverom). Vi får servert frokost, lunsj og middag. Håndklær, sengetøy og utvask er inkludert, men ungdommen må holde orden. Ta med penger til å handle det du trenger av kveldsmat og eventuelt mellommåltider. Godteri og brus kun lørdag etter trening.

Vi lager romfordeling når vi ser hvem som blir med.

Treningsopplegget

To økter fredag og lørdag, og en på søndag. Det blir hovedvekt på terrengsykling, men vi legger også inn basisøkter. Ove lager treningsopplegget for samlingen. Det blir noen tøffe dager og sengetid blir senest kl 22. Vi spiser frokost kl 8 og første økt starter kl 9.

Dette er en treningssamling og det forventes at deltakerne har et bra treningsgrunnlag. Deltakere som er i tvil om de klarer å henge med, må ha med foresatte som kan være med på øktene.

Man bør gå inn i samlingen med overskudd og ta det med ro etter samlingen.

 

Forberedelser

Det er viktig at alle har en sykkel som fungerer og Ryetøy i riktig størrelse. Sjekk at hjul og dekk er hele, bremseklosser har nok belegg og at dempergaffel og gir fungerer som de skal. Trenger sykkelen service, er det enklere å få time nå enn på våren.

Og det viktigste, hold deg frisk. Utøvere som er syke/forkjølet kan ikke være med av fare for å smitte andre. Det er heller ikke sunt å trene med sykdom i kroppen.

Det kan være kjølig på Slettestrand på denne årstiden.  Sjekk værmeldingen før dere pakker. Pakk i en bag, dette er enklest ift stuing i bagasjerommet.  Forslag til pakkeliste (NB! Listen er ikke uttømmende):

  • Vanlig tøy
  • Toalettsaker og håndsåpe (er ikke på rommet)
  • Vaskemiddel til oppvaskmaskin
  • Sykkel, hjelm, sykkelsko og skoovertrekk
  • Lås for å låse sykkelen utendørs på Slettestrand
  • 2 sett sykkeltøy. Varm jakke, regnjakke, varme benklær
  • Ullundertøy, superundertøy, sokker
  • Buff, hansker, briller
  • Verktøy, pumpe, slanger, kjedelås og girøre
  • Sykkelflasker og eventuelt sportsdrikk til hardøkter. Ellers bruker vi vann på grunn av tenna
  • Legitimasjon (bankkort eller pass) og penger
  • Badebukse
  • Joggesko og treningstøy til trening innendørs og ute
  • Skolebøker og lekseplan
  • Liten sekk med det nødvendigste dere trenger i bilen og på fergen

Kostnader

Vi fordeler kostnadene på alle utøverne. Rye dekker kr 1 000 pr utøver. Egenandelen for utøverne blir kr 1500,-. Beløpet betales ved påmelding.

 

Hilsen

Tord og Ove (turansvarlige)

Helen og Torill (arrangementskomiteen)

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese