Du er her

Endelig har Sk Rye fått sin egen bil!

Anita Bakk Henriksens bilde

- Dette blir en fin markedsføring for klubben, og hever vår synlighet og status i Norges Cup ritt og under NM for junior og U23, sier nesteleder i SK Rye, Vegard Henriksen.

Sportsklubben Rye har nå investert og i dag fått levert i en ny klubb bil. Det er behovet for en følgebil til satsningsgruppene innen B&U på landevei som er hovedgrunnen til denne investeringen og som blir «eier». Bilen, en Volvo V60 stasjonsvogn ble i dag hentet fiks ferdig ikledd Ryes flotte farger.

- Endelig har vi en SK Rye bil. Etter at vi i flere år har dratt nytte av biler til medlemmene kan man forstå den gleden over at nå har en av Norges største sportsklubber fått sin egen bil, sier leder i SK Rye, Gunnar A. Gulliksen.

Bilen er allerede booket opp for store deler av sesongen fra de forskjellige grupper i klubben, så dette er tydeligvis populært!

RØDT, HVTT OG BLÅTT: Slik ser Ryes rullenede markedsføring ut bakfra. Sk Rye er svært fornøyd over den nye bilen. Foto: Anita Bakk Henriksen

Ellers er bilen selvsagt til disposisjon for alle grupper i Rye, og det er nå et bookingsystem som administreres av gruppeleder for B&U Landevei som for tiden er Adrian Henriksen.

- Instruks for leie og rutinene rundt dette blir lagt ut på hjemmesiden vår, samt at det vil ligge en kjørebok i bilen som skal fylles ut på hver tur. Vi forventer at bilen blir med på alle Rye arrangement, og ellers de fleste steder Rye er deltagere innen alle våre idrettsgrener, sier Vegard Henriksen og legger til:

- Som leder for prosjektgruppen for anskaffelsen er jeg stolt av den «Rye drakt» bilen har fått, da dette blir en bil som blir lagt merke til og profilere Rye.

 

Litt info om bilen:

  • Bilmodell: Volvo V60 stasjonsvogn
  • Tilhengerfeste
  • Leaset gjennom Bilia Fornebu på en 3-års avtale.
  • Bilia har sponset dette, og har derfor litt reklame på bilen i tillegg til våre største sponsorer.
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Martin Henrik Andresens bilde

Håper denne blir mye brukt!

PS: hengerfeste?

Til info så har bilen selvfølgelig hengerfeste.

Dette ligger skult under bilen, så derfor sees det ikke på bildene.