Du er her

Instruks for bruk av Rye klubb-bil – må leses!

Anita Bakk Henriksens bilde

Nå som Rye endelig har fått egen bil følger det selvsagt med en klar instruks for utlån, slik at dette blir en flittig brukt bil som gleder alle gruppene i klubben.

 

Eier og hovedansvar:

 • Barn og Ungdom er eier av bilen og vil ha hovedansvaret ved å følge opp kjørebok, hvem som skal låne bilen og passe på at bilen er i god stand til en hver tid. Det daglige ansvaret rundt dette vil være hos leder for satsningsgruppen for Barn og Ungdom på landevei for junior og U23.
   

Bruk:

 • Bilen er forbeholdt NM og NorgesCup landevei for junior og U23 som servicebil og frakt av sykler.

Totalt fem NorgesCup-ritt (per 2014) og hele uken hvor NM foregår i slutten av juni.
 

 • Utover disse rittene kan alle grupper i Rye, på lik linje, booke bilen via et påmeldingssystem på nettet. Her vil det være første man til mølla som gjelder.
   
 • Leie av bilen til Rye medlemmer som ønsker å benytte bilen privat vil bli vurdert på et senere tidspunkt. 

 

Kjørebok:

 • Kjørebok vil ligge i bilen til en hver tid og skal alltid føres ved turens start og slutt. Her skal det komme tydelig frem dato for turen, bilens kilometerstand ved turens start og slutt, formålet ved turen og navn på den kjørende.
  Kjøreboken skannes (ta bilde med smartphone) og sendes til økonomiansvarlig samt til vedkommende som er bilansvarlig for klubben - leder for satsningsgruppen for Barn og Ungdom på landevei for junior og U23.


Reiseregning:

 • Utlegg av drivstoff (kun diesel) føres på egen reiseregning og sendes til egen gruppeleder. Klubbens mal for reiseregning skal benyttes og reiseregningen skal vise reisestrekning, formål, dato for reiser og km. Sammen med reiseregning legges også kopi av kjøreboken (vise km start og km-stopp).

  NB! Mangler kjøreboken ved innsendt reiseregning, blir det fakturert en tilleggsavgift på NOK 1.000,-.

Vedlikehold og renhold:

 • Alle som bruker bilen har selv ansvar for å levere bilen i samme stand som de mottok den. Det innebærer at bilen skal leveres tilbake ren utvendig og innvendig samt tom for søppel og lignende.
  Da bilens foliering ikke tåle for mange maskinvask, henstilles det til å benytte manuell vask av bilen.
   
 • Leveres bilen tilbake tydelig møkkete og det krever stor jobb å få bilen tilbake i opprinnelig stand vil oppgitt sjåfør bli fakturert lik summen det koster å få vaske/rydde bilen.
   
 • Oppdager man feil ved bilen eller skader bilen på noe måte (bulker, riper osv.) skal dette rapporteres tilbake senest når bilen leveres tilbake.

 

Mvh.

 

Styret i SK Rye

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen