Du er her

Påmelding til Påskesamling for terrengsyklistene, 27.mars-1.april

NB! Kort påmeldingsfrist:


Rye gjentar suksessen med påskesamling i Slettestrand i Danmark for terrengsyklistene. Samlingen er spesielt beregnet på ryttere som er født i 2000 eller tidligere (15 år og eldre). Ryttere født i 2001 og 2002 kan også være med, men må reise i følge med voksne. Vi håper vi har nok plasser, men om vi må prioritere, har de som har vært ivrige på vintertreningene fortrinn.


Vi reiser fra Oslo fredag den 27. mars og er tilbake igjen onsdag 1. april. Bruk linken og meld deg på innen torsdag 12. mars. Førstemann til mølla ;)

Treningsopplegg
Slettestrand er veldig godt tilrettelagt for terrengsykling med fine stier og øvingsfelt for teknikk. Her blir det mulighet for noen virkelig fine dager på sykkel. Mer om Slettestrand på http://slettestrand.dk/mtb/ og http://bernhansen.com/2011/04/19/slettestrand-i-danmark-eteldorado-for-s...

Ove Solli har hovedansvar for treningene. Det blir opptil to økter hver dag; først og fremst terrengsykling, men også noen basisøkter. Mengde og intensitet tilpasses deltakerne. Det blir tøffe dager med frokost kl 0800 og første økt kl 0900.

Deltakerne kan også være med på det tradisjonsrike MTB-rittet Påskeløbet som går den 29. mars.
http://slettestrand.dk/mtb/mtb-lob/paskelobet-2015/

Dette er en treningssamling og det forventes at deltakerne har et bra treningsgrunnlag. Deltakere som er i tvil om de klarer å henge med, må ha med foresatte som kan være med på øktene. Treningssamlingen er for utøvere 15 år og eldre. Barn født i 2001 og 2002 kan også være med, men må da ha med foresatte som også tar ansvar for deres treningsopplegg.

Opphold
Vi bor på Feriesenter Slettestrand (www.slettestrand.dk). Hver leilighet har plass til 4-6 personer (2-3 på hvert soverom). Frokost, lunsj og middag, samt strøm, håndklær og sengetøy er inkludert. Den enkelte sørger selv for evt mellommåltider og kveldsmat.

NB! Samlingen er alkoholfri for utøvere og trenere. Dette gjelder også for dem som er over 18 år. Dere er viktige rollemodeller for de yngre rytterne.

Reise
Slettestrand ligger på Jylland, en times kjøring fra Hirtshals. Vi reiser med privatbiler som fylles opp så godt som mulig. Sjåførene regnes som en del av støtteapparatet og får støtte fra Rye, se punkt «kostnader». Prinsippet er også her førstemann til mølla. Noen har allerede meldt seg på facebook, og kan melde seg på under kategorien «sjåfører».

Anbefalt avreise med ColorLine fra Larvik til Hirtshals fredag den 27. mars kl 1730. Anbefalt retur er fra Hirtshals til Larvik den 1. april kl. 1245. Sjåføren er ansvarlig for å bestille plass for seg og sine passasjerer. Det er viktig å bestille ferge raskt. Bestilling gjøres på www.colorline.no. Rye dekker sjåførenes utlegg i etterkant. Se for øvrig punktet «kostnader».

Kostnader
Rye dekker kr 1700 for utøvere og støtteapparat (arrangør, sjåfør og lignende). Egenandelen er kr 2600. Beløpet dekker transport til/fra Slettestrand og overnatting, frokost, lunsj og middag samt sengetøy og håndklær på Slettestrand, totalt 5 dager. Egenandelen betales ved påmelding (på linken over).

Foreldre som ikke er en del av støtteapparatet og utøver født i 2001 og senere betaler full pris, som er 4 333,-.

Alle dekker selv kostnader til mat under overfarten. Det er flere kafeer og en flott buffet. Den koster kr 298,- for alle over 16 år, og kr 150 for dem under. Buffeten bestilles samtidig med overfarten. Dette avtales derfor med sjåføren.

Forberedelser
Det er viktig at alle har en sykkel som fungerer og Ryetøy i riktig størrelse. Sjekk at hjul og dekk er hele, bremseklosser har nok belegg og at dempergaffel og gir fungerer som de skal. Vi sender ut forslag til pakkeliste til deltagerne i forkant. Og det viktigste, hold deg frisk. Utøvere som er syke/forkjølet kan ikke være med av fare for å smitte andre. Det er heller ikke sunt å trene med sykdom i kroppen.

Hilsen Arrangementskomiteen

Tord, Helen og Torill

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese