Du er her

Utbytterik treningssamling for terrengungdommen i Danmark

Tord Bern Hansens bilde

Slettestrand på Nord Jylland byr på supre treningsmuligheter for terrengsyklister. 13 ivrige Ryeryttere på 15 år og eldre har hatt en lærerik samling med hovedtrener Ove Sollie. Det har vært to økter om dagen med god variasjon. Vi har kjørt rolig langkjøring på fine grusveier, hatt intervalltrening i en rundbaneløype, teknisk trening på svinger, bratte motbakker/nedoverbakker og på teknikkbanen, basistrening og rolige løpeturer. 

Slettestrand Feriesenter har vartet opp med variert og mye mat, fine leiligheter og ikke minst et hyggelig personell. For de som ønsker å kombinere badeferie og idrettsaktiviteter på sommeren kan stedet absolutt anbefales. 

Hovedtrener Ove i Påskeløbet

Takk til hovedtrener Ove Sollie for kyndig veiledning, Helen og Torill for arrangementet og til Johny og Baard for transport, bilder og generell hjelp under veis. 

Evalueringen av samlingen viser at både foreldre og utøvere har vært jevnt over meget godt fornøyd. Det er bare å glede seg til neste år. Da åpner vi også for 2001-årgangen. 40 plasser er bestilt. Mer om Slettestrand og forslag til fine terrengturer finner du her.

Tinius i fin sving og blikket godt rettet fremover.

Anna i fint driv mot 3. plass i Påskeøbet.

Øve, øve og øve på de samme momentene gir fremgang.

Lars i godt driv ned en vrien "skrent". En av flere ryttere som har hatt stor fremgang på teknikken siste året.

Mye bra stier :-)

Utfor og svinger uten å bruke bremsen. 

Flere bilder her.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen