Du er her

Tempoen og Mastersgruppa drar igang

  • Tempoen tropp:

På lista over ryttere som skal kjøre med Tempoen fra Lillehammer til Oslo i uoffisielt NM lagtempo 2015, teller vi nå 32. Det vil innen rimelig tid sendes ut en e-post til alle på lista, der vi vil be om bekreftelse på at du skal stå på den lista. Vi utreder videre design for Tempoen, og vil bestille klær og muligens hjelm, slik at Tempoen kjører uniformert på ritt.

  • Masters og Tempoen trening:

Første trening blir torsdag etter påske, 9.april. Vi kjører tempodrag i Maridalen, oppmøte Låkeberget kl 18:00. Det er èn og samme ressursgruppe for både Tempoen og Masters, og mange ryttere kjører begge deler, ergo samkjørt trening.

Fremover kommer vi til å kjøre bakkedragene sammen med XP i GK og Tryvann, og tempodrag med fartslek/spurter antakelig for det meste i Maridalen. Vi går for den klassiske varianten med trening primært tirsdager, torsdager og søndager. (I tillegg ønsker noen trene indivuduell tempo sammen, med eller uten tt sykkel. Dette inngår ikke i orgnaisert trening, men avtales fortløpende på FB) Mer detaljer ang. oppmøtesteder og tider fremover kommer. 

Kapteinene på tempoen Claes Watndal og Espen Fossheim vil organisere treningene. Men de kjører begge også Masters, og dermed vil det være en del ritt som kolliderer med trening. Vi håper flere kan steppe inn og ta regi på trening ved forfall. Meld gjerne fra til oss i ressursgruppa om du kan være treningsvikar.

  • Facebook (FB):

Ikke alle er på FB, så vi skal sørge for å poste all viktig informasjon på Rye sidene. Men vi gjør oppmerksom på at enkelte samtaler kun vil foregå på FB, slik som uformelle disuksjoner, samt ad hoc avtaler om ekstra trening eller tur på kort varsel. Våre Facebook sider finner du her: Masters FB og Tempoen FB

  • Ritt / terminlista:

Vi har utarbeidet en google kalender med mange aktuelle Masters ritt, aktuelle turritt og noen av rittene i elite / Norges Cup. Kalenderen finner du her: Masters kalender. Si ifra om det er noe du savner i kalenderen.

Fullstendig terminliste og linker til påmelding finner du her: Terminlista NCF. Skal du kjøre Masters kan det være en ide å kjøpe personlig tidtakerbrikke, den koster 660,- og fåes kjøpt her: EmitDu kan ellers benytte lånebrikke mot en hundrings per ritt.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen