Du er her

Ryes markedsgruppe trenger dine innspill

Anita Bakk Henriksens bilde

Som del av Rye’s totale strategiplan har vi etablert en egen markedsgruppe i Rye som skal ha ansvar for en egen strategi- og målplan for markedsarbeid i Rye. I Markedsgruppen er det representanter fra alle grupper (landevei, Barn/Ungdom, Ski/Løp og Triathlon) samt nestleder i Styret.  



Markedsgruppen er nå i prosess med å etablere en markedsstrategi, og det overordnede mål er å ha en felles prosess og avtaler med leverandører og partnere som kommer hele Rye til gode.

Som ledd i dette arbeid vil vi nå ta kontakt med alle grupper, lag og arrangementer for å kartlegge hva type avtaler som finnes i Rye i dag, både de som binder oss økonomisk og markedsmessig
gjennom bruk av logoer/promoteringer på Facebook, tøy og utstyr.

Rye ønsker at vi i størst mulig grad skal ha et begrenset antall avtaler som dekker hele klubben og gjøre denne typer avtaler i henhold til Rye's markedsstrategi som skal gi oss som klubb bedre
betingelser og større markedskraft i forhold til klubbens størrelse og potensial ovenfor leverandører.

Vi legger nå opp en prosess der alle initiativ rundt avtaler/sponsing etc. skal sendes til markedsgruppen som fortløpende vurderer og vil så innstille til Styret for godkjenning hvis det er avtaler i tråd med Rye's strategi og målsetning. Vi har etablert eget mail adresse - marked@skrye.no som da skal benyttes til all kommunikasjon med markedsgruppen.

Vi tar gjerne imot innspill og kommentarer og setter stor pris på de initiativ som måtte komme rundt markedsarbeid og muligheter til sponsing som gir Rye medlemmer fordeler og kan bedre klubbens totale økonomi/inntjening.
 

Med vennlig hilsen

Vegard Henriksen

Nestleder Styret.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese