Du er her

BU landevei- 1500 kilometer på tretten dager i fantastiske Italia

Anita Bakk Henriksens bilde

I år igjen var det klart for BU landevei sin tradisjonelle påskesamling, men i år gikk ikke turen til det faste stedet i sør-Frankrike. I år falt valget på Italia, et land med utrolig vakre fjell og daler, rene mekka for ambisiøse og unge syklister.

Vi holdt til i en liten by som heter Fossombrone i regionen Marche. Dette er cirka en og en halv times kjøring sør for Bologna, og er et perfekt sted for landeveissykling med sine sjarmerende åser, fjell og hav.

Gruppen fra BU landevei besto av Aksel, Johan, Ola, Simen, Adrian, Aleksander, Jonas, Ludvig, Vegard og Egil (trener).

Vi var delt i to, så noen tilbragte også uken før påsken i Italia. De som var der lengst fikk tretten dager, mens resten av gruppen skulle opprinnelig ha ti dager. På  grunn av snøkaos på Gardemoen ble den siste gruppen dessverre kraftig forsinket og kom flere dager senere enn planlagt…

Når vi ankom ble vi møtt av hotelsjefen som om vi skulle bo hjemme hos han, med stort smil og skikkelig italiensk gjestfrihet. Hver dag fikk vi hjemmelagd mat, tre retter til både lunsj og middag som alltid inneholdt en form for pastarett.

Heldige som vi var hadde vi også vår egen lokale guide hver dag.  Matteo har tidligere vært kontinentalrytter, og kjente området som sin egen bukselomme. Han viste oss rundt hver dag tilpasset det vi hadde på treningsplanen, og gjorde at vi slapp å tenke noe som helst på rutevalg! Veldig deilig når man er på nye steder J

Til sammen fikk de som var der i tretten dager nesten 1500 kilometer og 60 timer med kvalitetstrening, noe som må sies å være mer enn godkjent! Vi gleder oss nå til å starte sesongen for alvor i Norgescupen i Skien 26. April!

 

Takk til Giorgios Hospitality (http://www.giorgioshospitality.com) som hjalp oss med å arrangere hele samlingen med hotell, transport og guide.

 

Adrian Henriksen

Leder BU landevei.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese