Du er her

Nytt treningstilbud for Rye-løpere

Løpe-og skigruppa søkte nylig etter løpetrener, og vi er svært glade for å ha funnet en godt kvalifisert trener i egne rekker! 

Runar Sæther jobber i dag fulltid som løpetrener og personlig trener med spesielt fokus på styrketrening og skadeforebygging for løpere, og ønsker gjerne å bidra med kunnskap i klubben. Runar er selv en sterk løper, og løp inn til seier i Fredrikstad halvmaraton denne helgen på imponerende 1:13:01.

Løpegruppa vil i samarbeid med Runar bygge opp et bedre tilbud for de som ønsker å utvikle seg videre som løpere i Rye, og kunne tilby faglig kvalifiserte råd og inspirasjon for de som er interessert i å bli bedre og trene mer effektivt for å nå sine mål. 
 
Runar vil bidra regelmessig på treninger med treningsopplegg og individuell oppfølging av en fast gruppe løpere mot nøkkelløp som Oslo Maraton og løpegruppas fellestur til Amsterdam Marathon. Det vil være en egenandel på 150 kr for å være med gruppa av løpere som får spesiell oppfølging. Dersom du er interessert i å være med på tilbudet, send en epost til lopski@skrye.no
Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen