Du er her

Vel gjennomført Kick-off!

Onsdag 27.mai samlet SK Rye Triatlonklubb over 30 medlemmer for startskuddet for tri -sesongen. Det var en god blanding gamle og nye medlemmer. Det ble blant annet holdt et kort foredrag om klubbens verdier, https://drive.google.com/open?id=0B6xDtK_sJF1hbk1mbG9wb0RoYmM&authuser=0:

-fellesskap

- trygghet

- utviklende treningsfelleskap

Videre ble det opplyst om kommende aktiviteter for 2015-2016 sesongen, herunder kommende fellestreninger, påmelding til treningsprogram til kr 350 ,-, bruk av Facebook-siden som forum for trening og konkurranser, samt treningsleir i utlandet i 2016.

De to viktigste arrangementene for SK Rye Triatlon vil være Oslotri 8. august og Klubbmesterskap i september. For å få til et godt arrangement er vi avhengig av at alle som kan bidrar ved å melde seg til dugnadsarbeidet i den forbindelse.

Videre ble det gitt en kort gjennomgang av de aktuelle rabattene som Rye-medlem kan gjøre bruk av, se: https://drive.google.com/file/d/0B6xDtK_sJF1hQVFCdXNHQXNFOU0/view?usp=sharing

Den andre halvdelen av kvelden ble satt av til å bli bedre kjent med Kari Flottorp Lingsom, https://fullfartlingsom.wordpress.com. Kari er utdannet Personlig Trener fra NIH og er tidligere konkurransesvømmer. Kari holdt et flott innlegg om hva triatlon er, samt ga nyttige råd og tips om triatlon.

Kari F. Lingsom

SK Rye Triatlon har inngått et samarbeid med Kari hvor hun vil bistå oss som instruktør og veileder på våre treninger. Du som medlem vil mot en egenandel på kr 350,- kunne delta på onsdagssvømmingene/”Open Water”  - trening på Sognsvann med Kari som instruktør. Svømmetreningen vil særlig fokusere på de særegenhetene som er ved triatlonsvømming. Eks. trene på å gå opp av vannet, snu rundt bøyle, skiftesone med mer.

Videre vil du få tilgang til treningsprogram i henhold til hvor mange timer du ønsker å trene i uken. Programmet vil deles inn i 5 timer per uke, 10 timer eller 15 timer. Programmet er generelt, og ikke tilpasset den enkelte. Dette betyr at flere kan trene sammen ved bruk av samme program. I tillegg til det kan Kari sette opp en 2 ukes topp-plan mot racedagen. Meld deg på her: http://palisoft.no/pmdb/?arrid=2992

Til slutt ble det opplyst om kommende fellestreninger, starter i uke 24, som vil være fast dager ut sesongen. Fellestreningene starter som følger:  

9.6,tirsdager, løpetrening sammen med løpegruppen. Oppmøte Sognsvann ved bommen kl. 19.00.

10.6, onsdager: svømmetrening Sognsvann med Kari. Denne treningen er forbeholdt de som har meldt seg på og betalt kr 350,-. Treningen starter kl. 18.00, så vær ferdigskiftet til den tid.

11.6, torsdag, sykkeltrening, intervaller i Maridalen. Oppmøte ved Brekke-krysset (p-plass før innkjøring til Maridalen) kl. 18.00.

Husk uansett form eller ambisjonsnivå er det bare å møte opp, trening i fellesskap er en verdi i seg selv.

Kick-off’en var en suksess, og vi i styret ser fram til å se dere på fellestreningene. 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen