Du er her

Velkommen som funksjonær og frivillig til Oslo Triathlon 8. august 2015

Pernille Dørstads bilde
Flere fra Løpe- og skigruppen har meldt sin interesse for å være funksjonær og frivillig under Oslo Triathlon 2015. Våre frivillige er selve bærekjelken i arrangementet vårt og er umåtelig verdsatt av oss som organiserer arrangementet.
Vi trenger frivillige med ulike erfaringer fra tidligere arrangementer, men også deg som aldri har vært frivillig under et arrangement før. Det viktigste er at du er villig til å gjøre en innsats. Vi har mange ulike oppgaver som varierer i tidsomfang og involvering, så du finner garantert noe som passer deg.
 
Gjennom å jobbe som frivillig får du et innblikk i hvordan et stort arrangement arrangeres samtidig som du møter mange nye mennesker. Du skaper nye relasjoner og bygger nettverk du kan få bruk for senere i livet. Å ha vært en del av et så stort arrangement er en verdifull kompetanse som blir anerkjent ute i arbeidslivet, og du kan selv være stolt over å ha vært med på å gjøre ett av Norges største Triathlonstevner en realitet.
 
Alle frivillige får foruten en fin opplevelse tildelt en flott offisiell Crew treningstrøye, mat og drikke. 
Vi har laget et skjema der du har anledning til å velge deg det ansvarsområdet du helst ønsker deg.
 
Skriv gjerne i kommentarfeltet i linken over dersom det du har noen spesielle ønsker/begrensinger eller ferdigheter/kompetanseområder du tror du kan spesielt bidra med.
 
Håper du har anledning og lyst til å hjelpe oss. Hvis du kjenner noen andre du tror kunne tenke seg å være med som frivillig er de virkelig velkommen sammen med oss. 
 
På forhånd takk!
Vi sees på Sognsvann 8. august 2015!
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen