Du er her

Terrengsykkels Utflukt Trysil 18-21/6

Ingve Nasviks bilde

FELLESTUR TIL UTFLUKT TRYSIL torsdag 18/6 til søndag 21/6.

Påmelding til fellesopplegget gjøres ved å sende meg en SMS eller i en kommentar i Facebook-innlegget på Sk Rye Terrengsykkel  https://www.facebook.com/groups/302164099985162 . Det er viktig å melde dere på så raskt som mulig slik at vi evt kan bestille 2 leiligheter med en gang.

 

I tillegg må dere melde dere på Utflukt-arrangementet på websiden nedenfor (noen år har det blitt fullt ca en uke før, men det blir trolig ikke fullt i Trysil pga mange overnattingstilbud).

 

- Ta med sengetøy, håndduk, reservedeler, litt grove dekk (reservedekk), slanger, bremseklosser, girøre, klær tilpasset stisykling/fjellsykling.

 

- Skriv gjerne ut og se på turprogrammet på forhånd. Husk at i Trysilfjellet (vest) er det heis og man får da dekket et mye større område enn i nord, sør og øst.

 

Les mer på:   http://utflukt.terrengsykkel.no/

VI BESTILLER 1-2 LEILIGHETER OG DA HAR VI PLASS TIL CA 7-14 PERSONER.

Deltagere så langt ( 2 stk): Ingve N, Jon Arne H,  .........

En leilighet bestilles fra torsdag til søndag og evt en fra fredag til søndag. Noen reiser opp torsdag, noen fredag morgen resten fredag ettermiddag.

Vi har fellesinnkjøp av mat til hovedmåltidene og har felles måltider i en av leilighetene.

 

Dette er 2.-3. gang vi har en fellestur til Utflukt Trysil.

Nå satser Trysil mange millioner på stisykling og det er sikkert mange nye stier siden i fjor.

Dette er et terrengsykkelarrangement for de med fulldempere og gjerne mye vandring.

Noe beskyttelsesutstyr bør man ha også (albue/knebeskyttere), men man må ikke.

Det er også gratis stolheis til toppen av fjellet med mange tilrettelagte stier ned slalombakken eller ned vanlige stier i fjellet. I fjellet på andre siden av Trysilelva må man tråkke oppover selv.

For de som liker singletrack flytstier og kanskje litt mindre demping/hardtrail, så må man bli med på turen over til Rörbäcksnäs i Sverige. Ta evt med en 50- eller 100-lapp til å legge i donasjonslådan til idrettslaget som har laget de fine stiene.  

Det er gratis sykkelutlåning (ritt- og endurosykler) og diverse kurs (foto-, teknikk- og mekkekurs) fra mange leveransdører.

Det er formiddagskurs/turer (kl 11/12) og ettermiddagskurs/turer (kl 17/18/19). Imellom disse er det små kurs, mat eller man sykler alene eller med venner. 

 

Mvh Ingve

Mob 922 85 783

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen