Du er her

Norgesmesterskap i utforsykling - Rye til topps!

Sist helg ble det avholdt NM og NC i utforsykling i Narvik, og etter et knallresultat under den forrige runden av Norgescupen tok Rye nok en gang godt fotfeste i toppsjiktet. Rye-syklist Simen Smestad er vår nye junior-norgesmester, og han hadde følgende å si om rittet:

«Løypa i Narvik er både lang og krevende. Den består av mange tekniske partier og den har mange high-speed partier. Løypa er veldig variert og har mange forskjellige elementer, som for eksempel doseringer, hopp, dropp og flere rockgarden. Jeg syntes at det helt klart er den feteste løypa i Norgescupen! Den er utrolig kul å sykle! Selve rittet var også veldig bra. Man ser at Narvik-gjengen har gjort mye forbedringer i løypa siden i fjor, som jeg tror alle satt stor pris på. Arrangementet var utrolig bra!»

Etter å ha trent i midnattssol hadde de tre kameratene Simen Smestad, Robin André Ryste Skjeret og Tobias A Pedersen fra SK Rye planen klar: De skulle gjenta bragden fra Voss og tapetsere pallen med SK Rye-farger. Riktignok var de litt uenig om rekkefølgen denne gangen, men til sist var det Simen Smestad som nok en gang kunne klatre helt til topps på pallen. Robin Andrè Ryste Skjeret gjentok andreplassen fra Voss, mens Tobias A Pedersen dessverre avsluttet mesterskapet med skade. Vi ønsker han god bedring, og håper å se han tilbake så snart som mulig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Både utøvere og støtteapparat hadde rikelig med lovord om arrangementet, og Smestad var ikke den eneste fra Rye med godt resultat! Klubben hadde totalt følgende plasseringer:

Gutter 10-12

2. Brage Meltvedt

4. Emil Haugom

Gutter 13-14

1. Herman Hanken

Gutter 15-16

2. Ole-Herman Bergby

Menn junior

1. Simen Smestad

2. Robin André Ryste Skjeret

Menn senior elite

3. Zakarias Blom Johansen

6. Henrik Myhrvold

15. John Torvald Indrebø

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Takk til Jørn Harald Persson, Rune Dahl, Silje Holmsen og Rune Hanken for bilder)

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

Flott artikkel, gratulerer alle sammen med så mye flotte resultater. NM henger høyt så det beviser at SK Rye gjør mye rett i treningsarbeidet.
Dette var fantastisk.
Igjen gratulerer.

Gunnar A. Gulliksen