Du er her

Sterkt av Rye under Norgescup i Utfor på Hafjell

Den første helgen i august var det duket for tredje runde av Norgescup'en i utforsykling. IK Hero var arrangør, og Hafjell Bike Park var vertsarena. Dette åpnet for bruk av fjorårets VM-løype, noe som trolig var med å bidra til et årsbeste i deltakerantall sålangt. SK Rye stilte sterkt, og nok en gang leverte guttene og jenta vår en flott prestasjon!

Værgudene holdt godværet på plass for det meste av helgen, men rett før finalen leverte de en kraftig regnskur. For de første startende betød dette et langt sleipere underlag enn de hadde syklet på tidligere i helgen, og flere valgte å legge om til dekk med bedre gjørmeegenskaper.

I den yngste klassen (M11-12) leverte Emil Haugom, og dro inn en fin tredjeplass. I klassen over (M13-14) var Atle H. Lakso suveren, og gikk helt til topps til tross for fall. Mille Johnset i K13-14 kjempet nok en gang alene i sin klasse, men leverte en tid knappe 0,4s bak en tredjeplass i K senior!

I M15-16 syklet Ole-Herman Bergby inn til en sterk andreplass med en svært god tid. Kristoffer Klingenberg syklet inn til en fin 5. plass. I M Junior kjempet nok en gang Robin Ryste Skjeret, Simen Smestad og Emil Brandtzæg om pallplassene. De sikret seg henholdsvis 2., 3. og 8. plass. Simen Smestad beholder dermed ledertrøyen, og som nykronet norgesmester er han dermed ett skritt nærmere målet om både NM- og NC-tittelen for 2015!

SK Rye har fått gleden av to nye medlemmer iløpet av sommeren, og disse gjorde en knalljobb i klassen M Master. Pål Standal leverte en flott 2. plass, mens Eirik Folkedal kjørte inn til en 6. plass! Frank Seidel sikret seg en 3. plass, og SK Rye satte dermed et solid avtrykk i denne klassen også!

I seniorklassen leverte Zakarias Blom Johansen et forrykende løp, og vant denne klassen med god margin til nestemann på lista! Henrik Myhrvold gjorde også et flott løp, med en solid 6. plass. Thomas Klingeberg var endelig tilbake etter et lengre skadeopphold, men sikret seg allikevel en fin 10. plass. En utskremt trener klarte til sist å karre til seg en 14. plass.