Du er her

Lover topp stemning under helgens Oslo Triathlon

Anita Bakk Henriksens bilde

Lørdag 8. august skjer årets happening innen triatlon i hovedstaden. Oslo Triathlon arrangeres førstkommende lørdag 8. august for 33. gang, og arrangørene lover en festdag.

Etter mange, mange måneder med planlegging og hardt arbeid er dagen snart kommet. Oslo Tri inntar hovedstaden og timesvis med knallhard trening skal endelig settes på prøve.

TRENGER FORTSATT FRIVILLIGE

De frivillige er selve bærebjelken i Oslo Triathlon og umåtelig høyt verdsatt av oss som organiserer arrangementet. Et stort antall funksjonærer er helt nødvendig for at deltakerne, publikum og allmennheten generelt skal få en best mulig opplevelse under stevnet vårt. Foruten å hjelpe vår idrett får du oppleve en fartsfull og innholdsrik dag fra første rekke.

Meld deg på nå, eller les mer hvorfor dette er noe for akkurat deg!

Oslo Tri trenger frivillige med ulike erfaringer fra tidligere arrangementer, men også deg som aldri har vært frivillig under et arrangement før. Det viktigste er at du er villig til å gjøre en innsats. Vi har mange ulike oppgaver som varierer i tidsomfang og involvering, så du finner garantert noe som passer deg.

ALT OM OSLO TRI FINNER DU PÅ HJEMMESIDENE

Det er i tillegg laget en film fra fjorårets arrangement, så kan alle få opp stemningen og bli litt gira før det gjelder lørdag 8 august. Sjekk ut filmen HER

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese