Du er her

Oslo Triathlon

Intersport Oslo Triathlon ble gjennomført for 33. gang sist lørdag, og det kan rapporteres om godt vær og god stemming. SK Rye var selvfølgelig godt representert med over 30 stk. som ga alt. 

Særlig gratulasjon til Anne Hinsch, som tok første plassen i klassen kvinner 50-59.

Videre takker vi de som deltok på dugnaden for å få i stand Oslo Tri!

 Bilder fra den store dagen:

http://www.relaxedsports.com/Events-2015/Oslo-Triathlon-The-Swim

 http://www.relaxedsports.com/Events-2015/Oslo-Triathlon-The-Bike-Run/

og til slutt en kort oppsummering fra de som sto bak Oslo Triathlon i år: 

"Da var Intersport Oslo Triathlon gjennomført for 33. gang! Selv om vi i arrangørgruppa måtte starte med nesten blanke ark og tenke nytt pga. rivearbeidene på NIH, gikk arrangementet bra for seg. Ingen uhell og ingen nevneverdige skader må vi si oss svært godt fornøyde med. Sikkerheten hadde høy prioritet for oss som arrangører og kanskje tok nok dette fokuset litt av ressursene til grundig informasjon om de nye løsningene og opparbeidelse av nye løypekart, etc. Særlig ble barnetri lidende her, og lover vi å forbedre til neste år. Det var rett og slett for mye nytt for oss å ta tak i og for å få arrangementet gjennomført måtte noen svinger kuttes.

Vi retter en stor takk til alle som stilte som funksjonærer, RS russejenter, trafikkkorpset Oslo Politi, Hode over Vann, SUP, Røde Kors Hjelpekorps, stevnelege Dr. Sørensen, Olympiatoppen Sportell, Bymiljøetaten, deltakerne og alle våre hjelpere og samarbeidspartnere. Ingen nevnt, ingen glemt. Sist, men ikke minst til dere i arrangørgruppa som selv i går måtte jobbe utover kvelden for å få alt rigget ned og på plass.  Sammen gjør vi Oslo Triathlon mulig! Håper mange av bli med i 2016 også!

 Tusen takk!!

Nå skal en sliten stevneleder ta seg en ukes velfortjent ferie, glenteglemt utstyr, etterbestilling av deltakertrøyer og så videre blir primært håndtert i uke 34."

 
Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen