Du er her

Spinning vinteren 2015/16

Per Christian Dæhlins bilde

Den 19. oktober starter innetrening på spinningsykkelen. Du kan trene så mye spinning du vil for kr 1000.

Rye har leid spinningsalen på Sats til disse øktene. Vi stiller også med egne instruktører. Det er derfor ikke nødvendig å være medlem i Sats for å delta på klubbens økter.

Alle Ryes spinningøkter vil følge klubbens treningsopplegg.

Her er årets spinningmeny:

Mandag
19.30-21.00 Sats Nydalen – 1,5 time – 32 sykler
Instruktør: Caroline Vamnes

Tirsdag
19.30-21.00 Sats Nydalen – 1,5 time – 32 sykler
Instruktør: Jørgen Bentzen Rieck

Onsdag
19.30-21.00 Sats Nydalen – 1,5 time – 32 sykler
Instruktør: Thomas Brodersen

Torsdag
Sats CC Vest – Denne timen er dessverre lagt ned

19.30-21.00 Sats Nydalen – 1,5 time – 40 sykler - Denne timen er flyttet fra Sagene til Nydalen
Instruktør: Espen Fossheim
 

Spinningen starter i uke 43 – mandag 19. oktober – og varer til uke 13 i 2015 – torsdag 18. mars. Det er et opphold rundt jul, så totalt er det 21 eller 22 uker med spinning, litt avhengig av opplegget rundt jul.

For kr 1000 kan du spinne så mye du vil, men du får bare fast plass en dag i uken. De andre spinningen du vil delta på er det bare å møte opp på dropinn. Det er normalt ledig sykkel – og det ser du på listen 10 minutter før spinningen starter. Vil du ha fast plass mer enn en gang så må du betale kr 1000 for hver faste plass du vil ha.

Årets nysatsing
På torsdager satser vi på solid oppmøte. Vi har de siste årene hatt to økter på torsdager, men nå øker vi kapasiteten til 90 sykler og flytter den ene økten til CC Vest utenfor for bomringen i Oslo. Der er det lett å komme til og bra med parkering for de som kjører. Det blir også første økt tilpasset spin&shop, så vi håper det vil være attraktivt. Her har vi en stor sal, så her bør det alltid være plass til drop-inn.

Eventuell kansellering
Vi må ta et forbehold om at vi kan være at vi vil bli nødt til å avlyse spinningøker med for dårlig oppslutning. Beste forsikring om at det ikke vil skje er derfor at du melder deg på den eller de øktene du ønsker å delta på så snart som mulig. Ev. kansellering av en økt vil skje før oppstart i uke 43 og alle som er påmeldt vil bli kontaktet.

Drop-inn
Siden det alltid er noen ledige plasser så har vi åpnet alle spinningene for drop-inn for alle som har betalt for en fast plass. Har du en fast plass så koster drop-inn ikke noe ekstra. Har du ikke fast plass - så kjøp en fast plass og delta på det du vil :-)

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese