Du er her

Offroad Finnmark 2016

Lars Eithuns bilde

Jeg har for alvor begynt å tenke tanken om å sykle Offroad Finnmark i 2016 - trolig en av de heftigste terrengsykkelopplevelsene Norge har å by på.. Jeg ser da for meg at det vil bli OF300-rittet som blir aktuelt - dette er da altså en sløyfe på 300 kilometer som går fra Alta mot Soussjavri sør for Masi og tilbake. Traseen følger kjerreveier, tråkk og stier på Finnmarksvidda. På enkelte partier mangler det sti, og syklingen blir særdeles krevende, man må til og med bære sykkelen enkelte steder. Hundrevis av bekker og noen mindre og større elver må også forseres. Ingen får lov å sykle alene, man må melde seg på som et lag bestående av to til tre personer.

 

Statnett Of300 2016 starter torsdag 4/8. Rittet går over 24 timer gjennom unik villmark,  og kombinerer en unik naturopplevelse med en sportslig utfordring av de sjeldne. Med riktig fokus og et treningsopplegg med dette som målsetning vil dette kunne bli en vanvittig fet sykkeltur!

 

Er det andre der ute i Rye-land som har vært inne på samme idé, og kunne tenke seg å bli med på laget ville jeg sette pris på å høre om det :)

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen