Du er her

Ny avtale gir Rye-medlemmer hele 40 prosent på ernæringsprodukter

Anita Bakk Henriksens bilde

Sk Rye har nå inngått et samarbeid med SykkelNutrition, noe som betyr knallgode tilbud for alle våre medlemmer.

SykkelNutrition er forhandler av CNP, SiS, Sponser og PurePharma. Dette er produsenter som har levert premium ernæringsprodukter til verdenseliten innen sykkel, triatlon og ski i en årrekke. Team Joker, Team Fixit og NTG i tillegg til cirka 30 sykkel, ski, skiskyting og triatlon klubber er noen av deres samarbeidspartnere.

SENDER VARER TRE GANGER I UKEN

Og nå altså Sk Rye.

- I tillegg har vi cirka 100 proffbruker-avtaler med enkeltpersoner som holder et regionalt toppnivå i sin idrett, forteller daglig leder, Espen Lønne.

SykkelNutrition ble etablert i 2012 med mål om å bli Norges ledende leverandør av sportsernæring til lag og utøvere innen utholdenhetsidretter.Sykkelnutrition har et stort utvalg av produkter fra flere leverandører i flere prisklasser, og du utfører bestilling via nettet på egen webside www.sykkelnutrition.no.

- Alle Rye medlemmer får 40 prosent rabatt, og varene blir sendt til hjemmeadressen, sier nestleder i Sk Rye, Vegard Henriksen.

Det er vareforsendelse tre ganger per uke, og det loves kort ventetid fra bestilling til levering.

KLIKK HER FOR EN STEP BY STEP FORKLARING PÅ HVORDAN DU BESTILLER

HUSK RABATTKODEN Rye

- Vi har også inngått avtale om spesial-sponsing til våre topplag, noe som betyr større rabatter, gratis uttak for en betydelig pengesum, og sponsing av drikkeflasker, forteller Henriksen.

Medlemmer kan enkelt handle produkter etter eget ønske og behov på www.sykkelnutrition.no, hvor man oppretter en egen bruker og benytter seg av rabattkoden Rye

Sykkelnutrition vil selvfølgelig være behjelpelige med råd og veiledning om sine produkter, kontakt dem via mail: info@sykkelnutrition.no eller på telefon 95943177

 

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen