Du er her

Informasjon

Rye+p%E5+h%F8sttur+i+Nordmarka Terrenggruppen ønsker menn og kvinner i alle aldre velkommen. Gruppas mål er å kunne tilby treninger på terrengsykkel, som passer for de fleste ferdighetsnivåer og interesser.

For oss er treningene vellykkete når vi har hatt det gøy, sosialt - og forbedrer formen. For å oppnå dette forsøker vi å ha en ansvarlig for hver trening. Dennes oppgave er å styre intensiteten slik at alle som har møtt opp greier å henge med, og slik at intensiteten blir som opplyst i aktivitetskalenderen. Ellers baserer vi oss på at alle bidrar med den kunnskapen de har, og ikke minst med godt humør.

Gruppa har tre faste treninger i uken:
•Teknisk trening i terrenget
•Rolig langkjøring på grus
•Intervall trening på asfalt, grus eller sti, avhengig av vær og sesong

Disse faste treningene finner du informasjon om i
Aktivitetskalenderen vår. Der står det tid, sted og planlagt aktivitet/intensitet.

Vanligvis begynnner vi utesesongen etter påske, og holder det gående til september/oktober – avhengig av vær og føreforhold. Om vinteren er det mange av oss som bytter ut sykkelen med ski, mens andre trekker innendørs til Ryes mange spinningøkter.

I tillegg er det mange i gruppen som avtaler turer utenom de faste treningstidene, særlig i helgene. Dette gjør vi gjennom innlegg på
Forumet vårt. Mange benytter seg også av treningene som landeveisgruppa har.

Vi har ganske mange jenter i klubben, og flere av dem sykler både på grus og i terrenget. Det er ingen egne jentetreninger, men det hender ofte at jentene avtaler treningsturer, gjerne via
Forumet.

Mange i gruppen liker å kjøre ritt, men det er også mange som ikke har ritt som mål. Vi har deltagere på alle nivåer fra Norges Cup ryttere til turryttere. Flere har dessuten interesse for å reise til andre land for tur og ritt opplevelser.

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese