Du er her

Julerebus for Rye BU

Lørdag 12.12 ble det avholdt en felles julerebus for alle syklister over 15 år i Barne- og Ungdomsgruppa til Sportsklubben Rye.Nærmere 25 utøvere fra landevei, terreng og utfor møtte opp i finværet på Sognsvann, hvor rebusmester Ove Sollie hadde forberedt en rekke oppgaver.

Utøverne ble satt sammen i grupper på tvers av grenene s ine, og oppgavene satte både fysikk og kunnskap på prøve. Rebusen sendte gruppene fra Sognsvann til Vettakollen, på foto-oppdrag til kjente bygg og statuer i Oslo sentrum og på sjokolade-jakt på Tåsen. Mellom dissene stoppene måtte utøverne også samarbeide om å løse oppgaver i start- og målområdet på Sognsvann.

Etter om lag tre timers aktivitet var alle gruppene i mål, og rebusen ble avsluttet med bespisning og premieutdeling på NIH. Etter dette var det faglig påfyll i form av første innlegg i en planlagt foredragsserie på 4 økter om mental trening. Her fikk utøverne en innføring i hvordan de bør arbeide med mål og delmål, samt noen oppgaver for hvordan man kan drive mental trening.

Det er grunn til å tro at vi går et godt 2016 i møte, med en gruppe svært motiverte unge utøvere fra landevei, terreng og utfor.

 

- Balanse, styrke, samarbeid og presisjon. Flere faktorer var avgjørende for å kunne vinne lørdagens rebus.

- Dagen ble avsluttet på NIH med foredrag om mental trening.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese