Du er her

Nå er det jul igjen!

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

Ønsker alle våre medlemmer en flott julefeiring og et godt nytt år. Sportsklubben Rye gjør en forskjell for mange, noen får seg venner, samboere og livslange vennskap. Kunne jo vært interessant å få en statistikk over alle Rye barna som har kommet opp gjennom årene. Foto: Kelvin Kay/Wikipedia

Vi er et breddeidrettslag, men vi har fostret frem mange topputøvere i 2015. Disse har nok stort sett kommet fra det gode arbeidet som gjøres i barn og ungdomsavdelingen. Traff et foreldrepar på Gran Canaria i høst. Var hyggelig å høre hvor fornøyd og takknemlig de var for barnas «oppvekst» i Rye. At idrettslagene rundt om i landet gjør en flott jobb i å skape trygge oppvekst rammer for barn og ungdom håper vi våre politikere blir mer oppmerksomme på og støtter, vi er i alle fall stolte!

At livstilsendringer skjer i et godt treningsmiljø er vi veldig klar over. Vi har blant annet omtalt en formidabel vektreduksjon på vår hjemmeside for en tid tilbake, av en av våre medlemmer. Vi vet at flere burde og kunne vært omtalt, fra en overvekt med dimensjoner. Livstilsendring er ikke bare vekt, men det er så synlge, de blir forbilder for mange.

Alder ingen hindring

Vi har flere 70-åringer i klubben som er forbilder i treningsiver, og viser at alder ikke er en hindring for å være i form. Tors innetrening ser ut til å bli mer og mer populær, ledes av en ungdom på godt over 70 år, som ledet dette i over 40 år!

Jeg blir imponert over alt dette, vi snakker ikke så ofte om det, men det er viktige ting i et idrettsmiljø. Resultater og at vi vinner konkurranser gleder vi oss over, men vi gjør også en stor forskjell i folkehelsen noe som vi bør vi snakke mye mer om.  

Vår medlemsavgift, på kr 400 fra neste år, gir deg et formidabelt treningstilbud. Oppfordrer alle våre medlemmer til å fokusere på rekrutering av nye medlemmer i 2016. Hva med et gavekort med medlemskap i SK Rye i julegave i år? For kr 400 kan du trene mye i 2016. Jeg nevner ikke alle treningsmulighetene, men de er mange. I SK Rye i løpet av et år får du blant annet gode trenere, idrettsfelleskap, kostråd, og treningstips!

For en medlemsavgift på kr. 400, kr. 1.10, pr dag, i 2016 kan du få mye trening, tror ikke du kan gjøre en bedre investering for helsen både psykisk og fysisk.

Samarbeid på tvers av gruppene

Når dette skrives er vår nye hjemmeside på plass, dette har vi ventet og jobbet med lenge, nå er den her. Håper du liker den!

Vil også nevne det gode arbeidet som er i gang i markedsgruppen, arrangementsgruppen er i gang, kommunikasjonsgruppen er i gang, og økonomigruppen har kommet godt i gang.

Gleder meg over at det er blitt mer samarbeid på tvers av alle grupper i klubben slik at vi kan dra nytte å bli enda mer profesjonelle i det vi gjør fremover.

Takk til alle som bidrar til dette, noen er svært synlige i hva de gjør i klubben men det er mange som bidrar i det «skjulte», takk til de som ikke nevnes med navn.

Med disse ord ønsker jeg alle en flott julefeiring og et spennende nytt år.

Julehilsen

Gunnar A. Gulliksen

Leder SK Rye

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen