Du er her

God Jul og Godt Nyttår!

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Et solid sykkelår for Rye 15 er snart ved veis ende. Og om noen få dager er vi inne i et nytt og forhåpentligvis fremgangsrikt år for oss Rye 15-ryttere.

Som alltid for Rye 15 var også 2015-sesongens store høydepunkt Trondheim-Oslo. Mye egentrening gjennom vinteren og våren, mye samtrening på våren, treningsleir og 4 oppkjøringsritt stod på menyen før T-O. Litt tynt i rekkene på fellestreningene i april. Heldigvis tok treningsoppmøtet seg betraktelig opp i mai og juni. Også oppkjøringsrittene våre startet litt trått med Enebakk Rundt et stykke under pari. Men de hevet seg også betraktelig og Tyrifjorden Rundt var vi godt fornøyd med. Formen var likt med skjema 2 uker før T-O.

I Trondheim var vi en gjeng på 34 på startstreken. Vi visste at det var stor nivåforskjell innad i laget, og det merkes underveis. En del av oss ble veldig slitne over Dovrefjellet  og nedover Gudbrandsdalen. Ca halvparten av rytterne kom samlet i mål på Ekeberg til en svært sterk prestasjon: Sluttid 15.28 (tilsvarende ca 14.58 målgang Økern), og det 4. sterkste laget. Kun XP, Atea og Trønderekspressen var bedre enn oss!!! Rye 15 var meget stolte av oss selv etter denne fantastiske prestasjonen :-)

Mange av Rye 15-rytterne forlenget sesongen ut august med sterke prestasjoner i f.eks. Jotunheimen Rundt og Birken. Et klart tegn på at Rye 15 hadde en vellykket sesong er at ekstraordinært mange av oss etter sesongslutt nå har tatt steget opp til XP. Lykke til alle dere! Vi heier på dere :-)

Ressursgruppen for Rye 15-2016 er for lengst på plass, og høsten har gått med til planlegging av 2016-sesongen og rekruttering av ryttere. Og Rye 15 har aldri vært så offensive som nå. Planen er at vi, for første gang i Rye 15 sin lange historie, skal stille med 2 TO-lag. Førstelaget med målsetning om svært sterke 14 t, 29 min. Andrelaget på solide 15.59. Treningsprogrammet er klappet og klart, 3 av 4 kapteiner er på plass, treningssamlingene er spikret og 4 oppkjøringsritt står på kalenderen.

Den individuelle treningen er allerede godt i gang, og den blir intensivert på nyåret. 9. januar har vi den første treningssamlingen (i Stangehallen). 1. påskedag treffes vi til vårens første fellestrening. Og da går det nærmest daglig for seg frem til 18. juni og Trondheim-Oslo.

For at vi skal stille 2 solide lag i T-O 2016, kreves det selvfølgelige både mange og sterke ryttere. P.t. er vi 40 ryttere på laglista. Vi bør nok være nærmere 70 før T-O. Vi må fortsatt sette fokus på rekrutteringen. Derfor håper vi alle "mann" alle bidrar her med å selge Rye 15 inn til solide ryttere som kan tenke seg å sykle T-O på 14.29 eller 15.59.

Med dette ønsker vi Rye 15-rytterne og alle andre Rye-ryttere en riktig God Jul og et fremgangsrikt Nytt Sykkelår!

Hilsen Ressursgruppa Rye 15