Du er her

Vil du bli en bedre løper i 2016? Meld deg på løpetrening med Rye

Nancy Marie Andreassens bilde
(Oppdatering 29.januar: Årets treningsgruppe er fulltegnet)

Er du motivert for en ekstra innsats for å bli en bedre løper i 2016, og ønsker å delta sammen med andre ivrige Rye-løpere for å skape et godt treningsmiljø?

Vi starter opp en ny sesong med løpetrening med Runar Sæther fra første uken i februar. Treningsgruppen vil ha maks 12 deltakere, så meld deg på så raskt som mulig for å sikre deg plass. Det vil være en egenandel på 300,- for å være med i gruppen av løpere som får spesiell oppfølging.

Bildet er tatt fra løpetreningen i 2015

Treningsgruppen er et tilbud for de som ønsker å utvikle seg videre som løpere i Rye og vi kan tilby faglig kvalifiserte råd, treningsplaner og inspirasjon for de som er interessert i å bli bedre og trene mer effektivt for å nå sine mål. Treningsgruppen vil  ha fellestreninger annenhver uke, med oppstart 4. februar kl 19.00 på Bislett stadion.

Runar Sæther er løpetrener og personlig trener og er selv en sterk løper, og vant løp både Fredrikstad halvmaraton og aldersklassen i maraton-NM i 2015. Runar kan friste med keyanske langturer, 3000-5000m løp/test, bakkeintervaller, styrketrening og eksposivitet som noe av det deltakerne skal gjennom i løpet av sesongen. Forhåpentligvis resulterer det i flere nye personlige rekorder og ny læring om trening.

Deltakerne i 2015-sesonger ble hakket mer grasiøse etter hvert som de fikk taket på drilløvelsene som var nye for de fleste!