Du er her

Terrengsamling med satsningsrytterne

Satsningsrytterne har vært på terrengsamling i Danmark.

"Vi har akkurat kommet hjem fra samling i Slettestrand i Danmark. De fire dagene vi var der har vi fått syklet masse og blitt bedre kjent med de andre rytterne i gruppa.

Torsdagen begynte grytidlig med avreise klokken 05.00 sånn at vi fikk oss en fin tur før det ble helt mørkt igjen. Det ble en morsom langtur på kjempefine flyt-stier, og det var morsomt å sykle sammen med de andre på snøfrie stier igjen. På fredagen kjørte vi gjennom noen tøffe intervaller, den økten avsluttet vi med fokus på teknikk på en teknikkbane i nærheten. Etterpå vasket vi sykler, spiste og hvilte før vi dro ut igjen på dagens andre økt, da med fokus på hurtighet.

På lørdagen hadde vi testritt, der fikk vi vite omtrent hvordan vi lå i forhold til hverandre. Det var veldig greit etter å ha syklet de fleste hardøkter inne på rulla. Vi hadde også en styrkeøkt senere på dagen.

Siste dag hadde vi langtur på asfalt og sti, og pakking før vi reiste hjemover igjen. Til påske drar vi ned igjen, og da blir det med enda flere.  

Det ble mye og god trening på få dager, og nå skal det bli godt med et par rolige treningsdager."

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen