Du er her

Vil du prøve Rye-klær på årsmøtet?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

I forkant av årsmøtet onsdag 16. mars vil det bli mulighet for å prøve Rye-klær fra kl 17-17.55.

Original Teamwear vil komme med klær fra Rye-kolleksjonen som du kan prøve, og du kan bestille i nettbutikken med én gang, mens du husker hvilken størrelse som passer nettopp deg.

Utvalget i nettbutikken er oppdatert fra i fjor, nytt av året er en toppmodell-sykkelshorts fra Kalas, med nytt design som gir bedre komfort, bedre elastisitet og kompresjon, og refleksen er sydd inn i sømmene. Paden er også ny og bedre med mindre sømmer. På de nye sykkeltrøyene er også refleksen sydd inn i ermene, i stedet for at den sitter utenpå, dette gir en mykere og mer behagelig kant. Det er også kommet en ny og mer aerodynamisk tempodrakt med nye ermer, og kombidrakten fra VM i 2015 er tilgjengelig, en konkurransedrakt med lommer på ryggen og trøyeåpning i front.

Du kan allerede nå bestille eller se på utvalget, logg deg inn i nettbutikken her.

Brukernavn: ryesk

Opprett deretter din personlige bruker ved å registrere dine personlige opplysninger på "min side" eller ved å trykke "logg inn".

Husk at det er litt leveringstid på produktene, bestillingene samles opp periodevis og produseres samtidig, så ikke vent for lenge med å bestille hvis du vil være klar til sesongstart!
Bestiller du innen 9. mars blir klærne levert i uke 16, neste levering deretter skjer i uke 23.

Ved spørsmål eller spesielle ønsker, ta kontakt med support: support@original.no.

  

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen