Du er her

God Påske!

Stein Bjerkeset 2s bilde
Forum: 

Endelig er våren kommet! Har vært mye sol og mange plussgrader de siste par ukene, og noen av oss har vel luftet raceren :-)

Vi har nå før påske fått mange dagsrapporter fra våre ryttere på treningsleirer i Syden. Imponerende innsats ser vi med mye mil og mye høydemeter! Dette er knallsterk trening nå inn til fellesoppstarten her hjemme! Og mange av oss skal sørover i eller rett over påsken.

Nå har vi alle trent mye og da stort sett rolig gjennom høsten og vinteren. Ergo har vi opparbeidet oss en kjempeviktig grunnmur til den virkelige hardtreningen som starter opp nå i mars og vil vedvare nesten helt frem til årets høydara Trondheim-Oslo. Vi vil fra nå av og utover i april oppleve en formboost som vil forsterke  seg ytterligere uke for uke frem til 18. juni. Så bare gled dere :-)

Medlemstilgangen til Rye 15 har stoppet opp den siste måneden. Skal vi stille med 2 lag i Trondheim, må vi være langt flere enn dagens ca 40 T-O ryttere. Vi forventer en god del tilsig av nye ryttere nå når fellestreningene starter opp etter påske og utover våren. Det er nå viktig at vi alle markedsfører Rye 15 til ryttere som har T-O ambisjoner om 14.30 eller 15.59, og som ennå ikke har noe lag å sykle med.

Husk første felletrening 2. påskedag!

Riktig god og aktiv ski-/ og eller sykkel-påske!

Hilsen Stein B