Du er her

Horten samling 30. april - 1. mai 2016

Hei!

Vil du være med Rye Terreng på treningssamling i Horten helgen 30. april-1. mai?

Samlingen er for alle i Ryes Barn- og ungdomsgruppe (hvit, gul, grønn, blå, rød gruppe). En sosial samling med sykling, teknikktrening, sykkelprat, pizza, bowling, grilling og tid med hverandre på tvers av gruppene. Ryttere fra landevei- eller utforgruppene oppfordres til å være med - ta med en sykkel som passer til sti.

Trening
Det vil bli tre terrengsykkel økter, to på lørdag og en på søndag. Det blir et variert treningsopplegg med teknikk, intervall og langtur. Gruppene blir delt opp etter ønske og ferdighet - et tilbud for alle. De i rød gruppe kan sykle ned fredag, da sykles det til Moss (73 km) og tas ferge over til Horten. Ivrige fra blå gruppe kan være med fredag forutsatt landeveissykkel og en vurdering at det ikke vil gå utover aktivitene resten av helgen.

Overnatting
Overnatting på Horten vandrerhjem, på sovesaler og mindre rom.

Avreise/retur
Avreise lørdag morgen med ankomst Horten ca 10.30. Retur søndag etter lunsj.

Annet
Lørdag drar vi på Peppes Pizza før vi spiller bowling (vegg i vegg med vandrerhjemmet). Søndag blir det grilling før avreise hvis været tillater det. Ta med matpakke for lunsj lørdag. Frokost og lunsj søndag er inkludert.

Det er hyggelig om foresatte ønsker å være med, bare meld dere på. Det vil ikke være et tilrettelagt treningstilbud til foresatte, men i fjor var flere foresatte med på opplegget til de minste.

Pris
900,- pr deltager

 

Påmeldingsfrist 25. april!

 

Hilsen

Rye Barn- og Ungdom

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen