Du er her

Simen Smestad knallet til med 11. plass i sin første WC-finale

Utforsyklistene Simen Smestad og Ole-Herman Bergby fra SK Rye ble nylig tatt ut til juniorlandslaget i utfor. I helgen kjørte Simen verdenscup i Lourdes i Frankrike, og for første gang tok han seg videre til finalen - og sikret seg en utrolig 11. plass! 

Foto: NCF

Simen Smestad (17) og Ole-Herman Bergby (17) fra SK Rye er to av de seks rytterne som er tatt ut til juniorlandslaget denne sesongen. Begge viser en utrolig treningsvilje, og har full fokus.

Simen kommer til å kjøre noen WC-runder, utvalgte IXS-ritt sammen med landslaget og Norgescup. Ole-Herman vil kjøre utvalgte IXS-ritt sammen med landslaget og Norgescup.

 

Over all forventning

 I helgen kjørte Simen verdenscup i Lourdes i Frankrike, og for første gang tok han seg videre til finalen - og sikret seg en utrolig 11. plass.  

– Jeg kom til finalen, og målet for denne verdenscupen var egentlig bare å kvalifisere meg til finalen, og jeg er utrolig fornøyd med det. Målet var bare å kvalifisere seg til finalen, så egentlig hadde jeg innfridd i går, sier han til terrengsykkel.no

Les hele saken fra WC-runden på terrengsykkel.no

 


Simen på starten av sin finalerun

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen