Du er her

Rye Triatlon på treningscamp på Mallorca!

9. - 16. april arrangerte SK Rye treningsleir for triatleter i Alcudia på Mallorca med trener Kari Lingsom Flottorp.

Vi var 17 treningsglade mennesker som deltok på leiren, gruppen besto av folk i alle aldre, hvor alle hadde forskjellige mål og ambisjoner for oppholdet.
Vi dro tidlig lørdag morgen fra Gardemoen til Palma, hvor vi ble busset til hotellet i Alcudia. Lørdagen ble brukt til å hente leiesykler, pakke ut, infomasjonsmøte og felles middag.

Sun Ving hotellet lå nydelig til ved stranda, og med kort vei til ”byen” og matbutikker. Videre kunne hotellet tilby treningsrom, diverse treningstimer, yogatimer med mer. Vannet var noe kaldt, men med våtdrakt var det perfekt for openwater-trening.

Kari Lingsom Flottorp hadde lagt opp morgensvømming fra mandag til fredag, hvor vi delte oss i tre grupper etter nivå. Svømmetreningen hadde særlig fokus på teknikk, og alle fikk individuell tilbakemelding på svømmingen sin. Det var mange som opplevde fremgang i løpet av disse dagene.

Videre ledet Kari core-trening annenhver dag. Programmet besto av ”core” – øvelser, stabiliseringsøvelser og til slutt tøyeøvelser.

Hver dag, utenom onsdag som var ”hviledag”, var det avmarsj med sykler kl. 11.00 fra hotellet. Gruppen delte seg da ofte i mindre grupper alt ettersom hvor langt, fort, og ikke minst hvilket terreng man ønsket å sykle. Deretter kunne man gjennomføre en løpeøkt etter turen før fellesmiddagen. På onsdag arrangerte Kari bricktrening, som var meget vellykket.

Vi var en variert gruppe som fort utviklet et godt miljø og hyggelig stemning rundt de forskjellige øktene. Det var også veldig hyggelig å dele felles frokost og middag sammen hver dag. Vi var i tillegg meget heldig med været, og hadde rundt 20 grader hver dag.

Tilbakemeldingene fra deltakerne var meget gode, og triatlonstyret vil arbeide for å gjennomføre en slik treningcamp på årlig basis.

Les mer om oppholdet på Karis fine blogg: https://fullfartlingsom.no/2016/04/16/pa-leir-med-rye-il-triatlon/

Gruppe: 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen