Du er her

Kalas Cup 2016 er i gang

Skrevet av: satsningsrytterne Aleksander, Birk, Edvard og Vetle

Den største terrengsykkel-cupen i Norge, United Bakeries Cup, har i år endret navn til Kalas Cup. Som vanlig gikk første runde på Skullerud, men grunnet bygningsarbeid nede ved Skullerudstua ble rittet gjennomført ved Skullerud vannrenseanlegg.

God flyt i løypa

Været var fint og det var lite gjørme i løypa. Selv om løypa var helt forskjellig enn hva den har vært tidligere har vi kjørt noen av de samme delene tidligere i UB-cup. Det var god flyt gjennom hele løpa, og ingen partier hvor det ble veldig kø eller hvor en måtte gå av sykkelen.

Rye-rødt på pallen

Vi vil gratulere alle med herlige resultater, spesielt Kasper fra grønn gruppe med 1. plass, Tiril fra blå gruppe på 3. plass, Ida Sofie fra blå gruppe på 3. plass, Nora rød gruppe med 2. plass, Anna og Johanne på rød gruppe med 1. og 2. plass.

I menn junior tok Håvard 1. plass, og i kvinner senior tapetserte Rye pallen med Marit, Sylvi og Tone. Sondre fra menn senior sikret seg en seier på over ett minutt.

Se bilder og video fra rittet på Facebookgruppen KalasCup. Dersom du er medlem av gruppen, vil du også få nyttig informasjon som for eksempel løypekart.

Bærum neste

Totalt er det seks ritt i cupen. Neste runde arrangeres 25. mai på Gullhaug i Bærum.